Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Στη Λεμεσό για το πρώτο παιχνίδι της σειράς

Στη Λεμεσό για το πρώτο παιχνίδι της σειράς

 


Το πρώτο βήμα για πρόκριση στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Φούτσαλ καλείται να κάνει απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ Ararat. Η ομάδα μας πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει (20:50 live OmonoiaNews.com) την ΑΕΛ, που φέτος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και ειδικά στην έδρα της, που είναι απόρθητο φρούριο. Από αυτό και μόνο αντιλαμβάνεστε πως θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια από τους “πράσινους”, που γνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού.

Tο επίπεδο δυσκολίας της προσεχούς αντιπάλου σε σχέση με τα ματς απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας ανεβαίνει κατακόρυφα, όμως αυτό δεν είναι κάτι που τρομάζει κανέναν στο πράσινο στρατόπεδο. Αντιθέτως, όλοι στην ομάδα μας βλέπουν τις αναμετρήσεις για τα ημιτελικά απέναντι στην ομάδα που τερμάτισε 1η στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος ως μια ακόμη πρόκληση. Αν θα πετύχουν οι “πράσινοι” το ζητούμενο δεν το γνωρίζουμε, αυτό για το οποίο όμως είμαστε βέβαιοι είναι πως θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο, παλεύοντας με όσες δυνάμεις έχουν.

Πρώτο ματς της σειράς λοιπόν, με το εισιτήριο να κρίνεται στις δύο νίκες. Θυμίζουμε πως εάν το ματς τελείωσε ισόπαλο τότε συνεχίζεται στην παράταση και αν ούτε εκεί κριθεί η νίκη, τότε θα χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Απριλίου στη Λευκωσία, ενώ αν χρειαστεί και τρίτο τότε θα γίνει τη Δευτέρα 24 Απριλίου στην έδρα της ΑΕΛ.