Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ένας τελικός που κρίνει περισσότερα από ένα τίτλο!

Ένας τελικός που κρίνει περισσότερα από ένα τίτλο!

 


Τελικός Κυπέλλου Φούτσαλ απόψε στις 20:00 (live OmonoiaNews.com & Cytavision Sports 6), με την ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ να τίθεται αντιμέτωπη με την ΑΕΛ στο Κίτιον. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν με φόντο ένα τρόπαιο, που όπως είναι λογικό θέλουν οπωσδήποτε να σηκώσουν, έτσι ώστε να κλείσουν θετικά τη σεζόν. Προέρχονται αμφότερες από την απώλεια του Πρωταθλήματος, που κάνει ακόμη πιο επιβεβλημένη την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το κλίμα στο πράσινο στρατόπεδο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τόσο οι παίκτες όσο και η τεχνική ηγεσία είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο ματς. «Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πάρουμε τον τίτλο», είναι το μήνυμα που στέλνουν οι “πράσινοι”! Το τμήμα φούτσαλ του σωματείου μας τα τρία προηγούμενα χρόνια απέχει από τους τίτλους και είναι η ευκαιρία να επιστρέψουμε στις κατακτήσεις.

Αρκετοί από τους παίκτες μας έχουν ζήσει τίτλους και θέλουν να επαναφέρουν την ομάδα μας στα ψηλά. Είμαστε βέβαιοι πως το πρώτο στοιχείο που θα παρατάξουν είναι το πάθος για το τρόπαιο. Έχουν παίξει δεκάδες τέτοια παιχνίδια, ξέρουν πολύ καλά τι χρειάζεται για να πετύχεις, είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στους τίτλους και είναι διατεθειμένοι να δώσουν και τη ψυχή τους για να είναι αυτοί που θα πανηγυρίζουν στο τέλος του ματς.

Τώρα, όσον αφορά την παρουσία οπαδών της ομάδας μας, οι οργανωμένοι του “τριφυλλιού” ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν λόγω της ταυτοποίησης που αποφασίστηκε για το ματς. Ερωτηματικό αποτελεί πόσοι φίλαθλοι θα πάρουν θέση στην Ανατολική κερκίδα του σταδίου, αφού δεν υπάρχει ενημέρωση πόσα από τα 395 εισιτήρια βρήκαν κάτοχο. Ασφαλώς και θα έχει κόσμο στο πλευρό της η ομάδα μας, που όσοι κι αν είναι αυτοί θα προσπαθήσουν να σπρώξουν τους παίκτες του Κώστα Πολυβίου στη νίκη.