Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Υπάρχει μεγάλη πίστη για ανατροπή

Υπάρχει μεγάλη πίστη για ανατροπή

 


Ως κακή στιγμή χαρακτηρίζεται η αντίδραση της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου τελικού με αντίπαλο την Ανόρθωση. Οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος όμως αποσυντονίστηκαν στο δεύτερο και έδωσαν το προβάδισμα στην αντίπαλη ομάδα.

Το ξέρουν στην ομάδα μας πως τίποτα δεν τέλειωσε και ήταν κάτι που δήλωσε μετά τον αγώνα ο Κώστας Πολυβίου. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ άρχισε ήδη να περνάει στους παίκτες του το πως θα αντιμετωπίσουν τον δεύτερο τελικό και όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του Παναγιώτη Σκαρπάρη, υπάρχει μεγάλη θέληση και πίστη για ανατροπή και κατάκτηση του τίτλου.

«Θα αντιδράσουμε, όπως ακριβώς είχαμε αντιδράσει μετά την ήττα από την ΑΕΛ, στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση. Θα βγούμε ακόμη πιο δυνατοί μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, θα δούμε τα λάθη μας και με περισσότερο πείσμα και αυτοπεποίθηση, θα παίξουμε για τη νίκη στην έδρα μας, για να ισοφαρίσουμε σε 1-1 την σειρά των τελικών», ήταν μερικά από τα λόγια του Παναγιώτη Σκαρπάρη.

Ο δεύτερος τελικός είναι ορισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη στο Ελευθερία (20:00). Στόχος μαζί με τον κόσμο είναι το 1-1 στις νίκες ώστε ο τίτλος να κριθεί στον τρίτο τελικό.