Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μάχη για το πρωτάθλημα, νούμερο 1

Μάχη για το πρωτάθλημα, νούμερο 1

Το πρώτο της ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ. Η ομάδα μας πάει στη Λάρνακα και την κλειστή αίθουσα Κίτιον, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση (20:00 live omonoianews.com), στον πρώτο τελικό που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια Κύπρου. Η ομάδα μας στην ημιτελική φάση έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την ΑΕΛ που είχε τερματίσει πρώτη στην κανονική διάρκεια, ενώ η Ανόρθωση απέκλεισε το Αποέλ.


Από την στιγμή που μιλάμε για τελικούς, είναι σαφές πως δεν χωράνε προγνωστικά. Η Ανόρθωση έχει το πλεονέκτημα έδρας, σε αυτό όμως το γήπεδο που θα παίξουν απόψε οι δυο ομάδες, η ΟΜΟΝΟΙΑ την είχε κερδίσει και αποκλείσει από το κύπελλο (εκεί όπου θα παίξει τελικό την ΑΕΛ, αλλά ας περιμένουν αυτά). Παίζουν δυο ομάδες που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια σε ψηλό επίπεδο, που διαθέτουν εξαιρετικούς Κύπριους και ξένους αθλητές και όλα μπορούν να συμβούν.

Το βέβαιο είναι πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παρατάξει το πάθος και την ψυχή που είδαμε στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Με έξυπνη τακτική και μπόλικα τρεξίματα, μπορεί να φύγει από τη Λάρνακα έχοντας κάνει το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για το πρωτάθλημα. Οι έδρες δεν την τρομάζουν και το έχει δείξει στη Λεμεσό με την ΑΕΛ, οπότε πάμε δυνατά ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ για να κάνουμε το 1-0! Πάμε λεβέντες!