Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πολυβίου: “Δεν χάθηκε τίποτα”

Πολυβίου: “Δεν χάθηκε τίποτα”

 


Δεν τέλειωσε η υπόθεση τίτλος και αυτό είναι που προσπαθούν να περάσουν στους παίκτες μετά την ψεσινή ήττα από την Ανόρθωση. Το πρωτάθλημα το κατακτάει αυτός που θα πετύχει δύο νίκες και το τριφύλλι έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει την ανατροπή και να το βάζει πράσινο.

«Ήμασταν πιο πίσω από τις δυνάμεις μας. Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Δεν ήμασταν στα καλύτερα μας. Δεν χάθηκε τίποτα. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια για να βγει ο πρωταθλητής», δήλωσε μετά τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Πολυβίου.

Την Πέμπτη η ομάδα μας θα πρέπει να κάνει το 1-1 στις νίκες και ακολούθως να κάνει την ανατροπή. «Ξέρουμε από ανατροπές, θα δουλέψουμε τις επόμενες μέρες. Θα πάμε την Πέμπτη πιο δυνατοί να χτυπήσουμε το παιχνίδι και στην συνέχεια τον τίτλο. Ο Σέζαρ είχε χτύπημα. Ελπίζω με τις θεραπείες που θα ακολουθήσει θα είναι εντάξει μέχρι την Πέμπτη. Είναι πολύτιμο εργαλείο ο παίκτης και πρέπει να επανέλθει. Ήταν πολύ καλός σήμερα. Θα ξεκουραστεί τις επόμενες ημέρες και βλέπουμε», ήταν τα λόγια του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραράτ.