Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Τα μέτρα ασφαλείας του τελικού στο Κίτιον

Τα μέτρα ασφαλείας του τελικού στο Κίτιον

 


Τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό Κυπέλλου φούτσαλ στο Κίτιον ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ και ΑΕΛ ανακοίνωσε η αστυνομία. Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις:

Στην ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑ ARARAT θα παραχωρηθεί η Ανατολική (κεντρική κερκίδα) και στην ομάδα της ΑΕΛ η Δυτική (απέναντι από Κεντρική).

Θα ανοίξει μία είσοδος για κάθε κερκίδα η ώρα 18:30. Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑ ARARAT θα χρησιμοποιήσουν την κεντρική είσοδο του σταδίου και οι οπαδοί της ΑΕΛ την είσοδο ακριβώς δίπλα από την είσοδο των οχημάτων.

Τα εισιτήρια που έχουν παραχωρηθεί στις δύο ομάδες θα είναι διαθέσιμα μόνο σε προπώληση. Ταμεία στο στάδιο δεν θα ανοίξουν και γι’ αυτό καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων (περιλαμβανομένων και των μικρών παιδιών), να μην μεταβούν στο στάδιο αν δεν έχουν εξασφαλίσει από προηγουμένως εισιτήριο ή πρόσκληση.

Στον συγκεκριμένο αγώνα θα γίνεται και ταυτοποίηση των στοιχείων του κατόχου του εισιτηρίου με το πρόσωπο που εισέρχεται στο στάδιο. Για τον σκοπό αυτό οι οπαδοί θα έχουν την υποχρέωση να αναγράψουν στο εισιτήριο που κατέχουν το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του Δελτίου Ταυτότητάς τους. Για να τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο θα πρέπει τα στοιχεία που φαίνονται στο εισιτήριο να συμφωνούν με το Δελτίο Ταυτότητας το οποίο οι οπαδοί θα έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν στις εισόδους του σταδίου.

Λόγω του ότι, σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται μαζική άφιξη φιλάθλων και στο ότι θα υπάρχουν διπλές ζώνες ελέγχου των εισιτηρίων, προτρέπεται το φίλαθλο κοινό και ιδιαίτερα οι οργανωμένοι των δύο ομάδων, όπως προσέλθουν στο στάδιο το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Η είσοδος στους οπαδούς θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑ ARARAT καλούνται να σταθμεύσουν στους χώρους στάθμευσης του σταδίου ΓΣΖ. Οι οπαδοί της ΑΕΛ καλούνται να σταθμεύσουν στις παρόδους και στον χωμάτινο χώρο στάθμευσης στην περιοχή Βεργίνας (Νοτιοδυτικά του σταδίου) και ακολούθως πεζοί από τον δρόμο πίσω από το κλειστό στάδιο ΚΙΤΙΟΝ να κατευθυνθούν στην είσοδό τους.

Για τη δική τους ασφάλεια καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα οχήματα τους σε χώρο που έχει καθοριστεί ως χώρος στάθμευσης για τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Τονίζεται ότι απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σοβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Απαγορεύεται επίσης η μεταφορά στο στάδιο σακιδίων ώμου.

Τονίζεται επίσης ότι, δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Η Αστυνομία θα είναι παρόν με σκοπό να βοηθήσει στην ομαλή προσέλευση και αποχώρηση του κοινού και την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και καλεί όλους να συνεργάζονται μαζί της και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της.