Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το τελευταίο (εντός) μας στο κλειστό!

Το τελευταίο (εντός) μας στο κλειστό!

 


Κερδίζει ή πεθαίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ. Η ομάδα του Κώστα Πολυβίου θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει τη σειρά με την Ανόρθωση για να παραμείνει ζωντανή και να διεκδικήσει σε τρίτο ματς τον τίτλο του πρωταθλητή. Ξέρει πως μπορεί να τα καταφέρει, έχει κερδίσει ξανά την Ανόρθωση μες τη χρονιά και γνωρίζει καλά τον τρόπο. Ελπίζει όμως πως θα έχει στο πλευρό της και τον 6ο παίκτη της που θα την σπρώξει όταν πρέπει προς την νίκη.

Η χρονιά ήταν μεγάλη και περίεργη για την ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα το κλειστό του Ελευθερία να είναι σε αρκετά παιχνίδια παγωμένο. Η ίδια η ομάδα μας ζέστανε για τα καλά με τα επιτεύγματα της τον τελευταίο μήνα και αξίζει η τελευταία μας (εντός έδρας) παρουσία για φέτος στο κλειστό (σ.σ. έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις σε πετόσφαιρα και καλαθόσφαιρα) να είναι εντυπωσιακή! Σήμερα το Ελευθερία πρέπει να είναι πραγματική έδρα, έτοιμο να κατασπαράξει τον αντίπαλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ κτυπάει το πρωτάθλημα και πρέπει να βάλουμε όλοι το χέρι μας!

Σημείωση πως η ομάδα μας βρίσκεται και στον τελικό Κυπέλλου, άρα η τελευταία γενικά παρουσία θα είναι σε αυτό το παιχνίδι. Η αναμέτρηση αυτή, με αντίπαλο την ΑΕΛ, θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο και με ταυτοποίηση.