Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πάρουμε τον τίτλο»

«Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πάρουμε τον τίτλο»

 


Με ξεκάθαρο μήνυμα, να διεξαχθεί ένας ωραίος αγώνας και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου στο φούτσαλ. Εκπρόσωποι από την ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ και την ΑΕΛ μίλησαν για το μεγάλο ματς της Παρασκευής, τονίζοντας αμφότεροι πως θέλουν πολύ να κατακτήσουν το τρόπαιο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Κίτιον, με ώρα έναρξης τις 20:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision.

Διαβάστε τις δηλώσεις από πλευράς της ομάδας μας, ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού:

Τάσος Σκαμπύλης, αρχηγός ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραράτ: «Ευχαριστούμε την ομοσπονδία. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για το Πρωτάθλημα, όπως και την ΑΕΛ και την ομάδα μας που έφτασαν στον τελικό Κυπέλλου. Παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουμε ξεχάσει τα αποτελέσματα των τελικών πρωταθλήματος, τα αφήσαμε πίσω μας. Μπροστά μας έχουμε ένα μεγάλο στόχο, το κύπελλο.

Τα τελευταία τρία χρόνια βρισκόμαστε μακριά από τίτλους. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μας να επιστρέψουμε, με την κατάκτηση του κυπέλλου. Αγωνιστικά, μέσα από παιχνίδια πρωταθλήματος, δείξαμε και οι δύο ομάδες πως είναι δυνατές. Θεωρώ πως ίσως η ΑΕΛ να έχει ένα προβάδισμα, όμως δείξαμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε με πολλές πιθανότητες το κύπελλο. Καλώ τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει και τους υποσχόμαστε θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πάρουμε τον τίτλο. Καλή επιτυχία στις δύο ομάδες και ο καλύτερος να κερδίσει».

Κώστας Πολυβίου, προπονητής της ομάδας μας: «Με τη σειρά μου ευχαριστώ τους ιθύνοντες της ΚΟΠ. Είναι μεγάλο επίτευγμα που πετύχαμε φέτος, φτάσαμε σε δύο τελικούς. Έχουμε μια πικρία αφού χάσαμε το Πρωτάθλημα, αλλά έχουμε ακόμη ένα στόχο μπροστά μας και με ότι έχουμε και δεν έχουμε θα τον διεκδικήσουμε. Οι προϋπολογισμοί δεν κάνουν τις ομάδες, με τους παίκτες που έχουμε δουλεύουμε, τους Κύπριους προπαντός, για ένα καλύτερο μέλλον. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για μας, θα δώσουμε τα πάντα να πάρουμε ένα τίτλο, να δώσουμε χαρά στον κόσμο αλλά και τον πρόεδρος μας που μας στηρίζει καθ’ όλη τη χρονιά. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ή πιο τυχερός να είναι ο νικητής».

Μπάρετ Κοστανιάν, υπεύθυνος του τμήματος φούτσαλ του “τριφυλλιού”: «Θέλω να συγχαρώ την Ανόρθωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε την ΚΟΠ για την προσπάθεια που γίνεται για προβολή του αθλήματος.

Σχετικά με το Κύπελλο, θα είναι δύσκολος αγώνας, με την ΑΕΛ να είναι το φαβορί, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το παν για να κερδίσουμε, να πάρουμε έστω το Κύπελλο αφού χάσαμε το πρωτάθλημα. Είχαμε δυσκολίες φέτος, όμως η ομάδα μας ανταποκρίθηκε πολύ δυνατά. Ελπίζω να είναι ένας τελικός αντάξιος των δύο ομάδων και ο καλύτερος και πιο τυχερός να κερδίσει».

Εκ μέρους της ΑΕΛ παρευρέθηκαν και μίλησαν οι Νικόλας Τσακανιάς (αρχηγός), Carlinhos (προπονητής) και Ανδρέας Σταύρου (πρόεδρος τμήματος). «Για πρώτη φορά συμμετέχουμε σε τελικό και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον τίτλο», ανέφερε ο πρόεδρος του φουτσαλικού τμήματος της Λεμεσιανής ομάδας, ενώ ο αρχηγός της ΑΕΛ χαρακτήρισε την ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ ως το φαβορί, λόγω της ιστορίας στο χώρο του αθλήματος.

Διαβάστε ακόμη: Όλες οι πληροφορίες για τα εισιτήρια του τελικού

Όσον αφορά τις απουσίες που θα έχουν οι δύο ομάδες, στην ΑΕΛ θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Άγγελου Περικλέους. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ αμφίβολοι είναι οι Μανώλης Μανώλη και Κωνσταντίνος Ανδρέου, που κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν το μεγάλο ματς.

Στην έναρξη της συνέντευξης Τύπου, εκ μέρους της ΚΟΠ, ο Γενικός Διευθυντής κ. Ανθούλης Μυλωνάς συγχάρηκε τις δύο ομάδες για την παρουσία τους στον τελικό, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και τόνισε την ανάγκη για να διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος του ονόματος των δύο ομάδων, στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας. Ανακοίνωσε επίσης την τηλεοπτική μετάδοση του τελικού από τη Cytavision με την ΚΟΠ να αναλαμβάνει τα έξοδα της τηλεοπτικής μετάδοσης.

«Ξεκινήσαμε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Futsal στο Πρωτάθλημα και η απήχηση ήταν τεράστια. Συνεχίζουμε και με τον τελικό του Κυπέλλου ενώ από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, οι ζωντανές μεταδόσεις θα συνεχιστούν και θα επεκταθούν τόσο στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας όσο και στο Γυναικείο Πρωτάθλημα» δήλωσε ο κ. Μυλωνάς.