Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ξέρει από πίεση, ξέρει από ανατροπές

Ξέρει από πίεση, ξέρει από ανατροπές

Η πρώτη μάχη κατέληξε στην Ανόρθωση. Η Κυρία της Αμμοχώστου εκμεταλλευόμενη τη δυναμική που της έδωσε στο Β’ μέρος το γρήγορο γκολ και τη γενικώς καλή απόδοση της στο διάστημα αυτό, κέρδισε την ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ και έκανε το 1-0 τους τελικούς του πρωταθλήματος φούτσαλ. Στην ομάδα μας, ήδη έχουν αφήσει πίσω τους το πρώτο ματς γιατί ξέρουν καλά πως δεν έχουν την πολυτέλεια να τους πάρει από κάτω. Ξέρουν επίσης πως χάθηκε απλά η πρώτη μάχη και τίποτα παραπάνω.


Άλλωστε, αυτή η ομάδα ξέρει και από πίεση, ξέρει και από ανατροπές. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τόσο στα προημιτελικά με την ΑΕΚ όσο και στα ημιτελικά με την ΑΕΛ, έχασε το πρώτο παιχνίδι, αλλά ανέτρεψε τα δεδομένα και με δυο συνεχόμενες νίκες ήταν η ομάδα που στο τέλος πανηγύριζε. Το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και αυτή την φορά κι ας γνωρίζει πως η Ανόρθωση είναι καλύτερη και πιο συγκεντρωμένη από τους προηγούμενους αντιπάλους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ ξέρει πως ακόμα ορίζει την τύχη της.

Για να το πετύχει βέβαια, πρέπει να κάνει δυο τέλεια παιχνίδια. Ξεκινώντας από το αμέσως επόμενο που θα την κρατήσει ζωντανή, να φέρει την σειρά στα ίσα και να μεταφέρει απέναντι τη πίεση. Εφόσον το καταφέρει, θα ασχοληθεί και με τους τρόπους που θα αποδράσει με το διπλό στο τελευταίο ματς. Κάθε τι στην ώρα του όμως.