Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Δύσκολη πρεμιέρα και θα χρειαστεί το 100% των δυνατοτήτων

Δύσκολη πρεμιέρα και θα χρειαστεί το 100% των δυνατοτήτων

 


Μετά την περσινή χρονιά που ολοκληρώθηκε χωρίς τίτλο, παρά τη συμμετοχή στους τελικούς των δύο διοργανώσεων, η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ στοχεύει φέτος στην κορυφή. Η φουτσαλική ομάδα επιθυμεί να επιστρέψει στις επιτυχίες, κάτι που για να επιτευχθεί θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια από όλους. Κανένας αντίπαλος δεν αναμένεται εύκολος στη σεζόν, με τις οκτώ ομάδες που θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα να έχουν ενισχυθεί έχοντας υψηλές βλέψεις.

Οι υποχρεώσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ αρχίζουν σήμερα με δύσκολη έξοδο στη Λεμεσό, κόντρα σε μια ομάδα που έχει τις ίδιες φιλοδοξίες στη χρονιά. Η ομάδα μας λοιπόν αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο κλειστό “Σπύρος Κυπριανού” στις 19:00 (live OmonoiaNews.com & Cytavision Sports 6), σε ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής. Δύσκολο να κάνει προβλέψεις κάποιος για το αποτέλεσμα, ειδικά όταν πρόκειται για την πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα, με τους “μονομάχους” να προέρχονται από προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Αυτό που θα θεωρήσουμε βέβαιο, είναι πως στο παρκέ θα διεξαχθεί ένα μεγάλο ντέρμπι, που καμιά από τις δύο ομάδες δεν θα έχει εύκολο έργο.

Ενδιαφέρει: Τα τηλεοπτικά παιχνίδια της ομάδας μας στον πρώτο γύρο

Οι “πράσινοι” έδωσαν αρκετά φιλικά κατά την περίοδο της προετοιμασίας και το επίπεδο ετοιμότητας τους είναι σε καλό σημείο, όμως  παραμένουν χωρίς επίσημο ματς στα πόδια, σε αντίθεση με την ομάδα της Λεμεσού, που αγωνίστηκε στο Σούπερ Καπ. Μπορεί η ΑΕΛ να γνώρισε την ήττα από την Ανόρθωση, με 9-6, αλλά ήταν ένα δυνατό τεστ που την βοήθησε ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος. Ασφαλώς αυτό δεν τις δίνει μεγαλύτερο πλεονέκτημα για τη νίκη, όμως καταγράφεται στα θετικά.

Πολυβίου: «Ο στόχος φυσικά είναι να μπούμε με το δεξί»

Όπως και να έχουν τα πράγματα λοιπόν, αναμένουμε το αποψινό παιχνίδι για να παρακολουθήσουμε ξανά την ομάδα μας και ευχόμαστε να δούμε ένα όμορφο ματς. Ελπίζουμε φυσικά πως το “τριφύλλι” θα ξεκινήσει νικηφόρα, με ένα σπουδαίο “διπλό”, αλλά δεν ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα… μαραθώνιο και η περσινή περίοδος μα δίδαξε πολλά. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά το τέλος είναι που μετράει. Προς το παρόν όμως έχουμε μπροστά μας το ξεκίνημα της χρονιάς και δεν κυνηγάμε τίποτα λιγότερο από τους τρεις βαθμούς.

Δείτε ακόμη: Το πρόγραμμα του “τριφυλλιού” στην Α’ φάση του Πρωταθλήματος