Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Δεν υποτιμούν τον αντίπαλο – Θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους

Δεν υποτιμούν τον αντίπαλο – Θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους

 


Επιστρέφει στα εντός έδρας παιχνίδια η φουτσαλική μας ομάδα, μετά τα δύο σερί μακριά από το “σπίτι” της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ υποδέχεται, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, την ΑΜΕΚ Καψάλου και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα. Το “τριφύλλι” θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς, χωρίς ασφαλώς να υποτιμήσει τον αντίπαλο, που βρίσκεται στα κάτω στρώματα της βαθμολογίας. Με τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν να αγωνιστούν οι “πράσινοι”, κάνοντας κάλεσμα στον 6ο παίκτη της ομάδας.

Ενόψει της αναμέτρησης, ο Αντρέας Σάββα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Στόχος φυσικά είναι η νίκη. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και προσγειωμένοι. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υποτιμήσουμε την ΑΜΕΚ», ήταν το αρχικό του σχόλιο και πρόσθεσε: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Τον έχουμε ανάγκη για να πετύχουμε και από πλευράς μας θα δώσουμε το 100% για να συνεχίσουμε την καλή πορεία που κάνουμε μέχρι τώρα».

Ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Πολυβίου, θα στερηθεί σε ακόμη ένα παιχνίδι τις υπηρεσίες του Βίκτορ Κράβτσοβ. Όπως και στο ματς με τον Εθνικό Λατσιών, ο Ουκρανός δεν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο, που υπέστη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την προσεχές Πέμπτη και θα ξεκινήσει στις 20:30. Στα 5 ευρώ ορίστηκε το εισιτήριο/εισφορά, που θα υπάρχει στις εισόδους του σταδίου “Ελευθερία”.