Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Για το απόλυτο και διαπιστευτήρια δυνατοτήτων

Για το απόλυτο και διαπιστευτήρια δυνατοτήτων

 


Οκτώ ομάδες συμμετέχουν στο φετινό Πρωτάθλημα Φούτσαλ, που στις πρώτες δύο αγωνιστικές οι τρεις εξ αυτών μάζεψαν το απόλυτο των βαθμών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ είναι μια από αυτές, όπως επίσης και η επόμενη αντίπαλος της ομάδας μας. Δεύτερο ντέρμπι στη σεζόν λοιπόν και μάλιστα πάλι εκτός έδρας. Το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει την Ανόρθωση, με την αναμέτρηση να διεξάγεται απόψε (19:00, live @OmonoiaNews & Cytavision Sports 6) στο κλειστό στάδιο Κίτιον.

Μάνος: «Το ίδιο δυνατά για να πάρουμε και αυτή τη νίκη»

Οι “πράσινοι” πηγαίνουν στη Λάρνακα με στόχο να πετύχουν ακόμη μια νίκη, δείχνοντας παράλληλα τις δυνατότητες τους κόντρα σε ακόμη ένα δυνατό αντίπαλο. Δεν έχει την ανάγκη να δώσει διαπιστευτήρια η ομάδα μας, αφού οι ικανότητες όλων στο ρόστερ είναι γνωστές, όμως θα επιδιώξει να το κάνει. Πέραν των τριών βαθμών, μια επικείμενη νίκη θα δώσει και μεγαλύτερη ψυχολογία στους παίκτες του Κώστα Πολυβίου, που έως τώρα παρουσιάζονται έτοιμοι για όλα!

Αν είναι ένα πράγμα όμως που μας δίδαξε αυτή η παρέα παικτών που αποτελούν την φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι πως την βρίσκουν στα δύσκολα. Είναι παίκτες που έχουν ζήσει στο πετσί τους τον πρωταθλητισμό, που ξέρουν από μεγάλα παιχνίδια και σε αυτά συνήθως βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και απόψε, έχοντας πίστη στις δυνάμεις τους και πειθαρχεία στο αγωνιστικό πλάνο που πρέπει να ακολουθήσουν.