Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πήρε τον βαθμό στο τέλος: Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ 2-2

Πήρε τον βαθμό στο τέλος: Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ 2-2

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Φούτσαλ, μεταξύ της ομάδας μας και της Ανόρθωσης. Οι πράσινοι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 όμως αντέδρασαν σωστά και λίγο πριν το τελικό σφύριγμα κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.


Η Ανόρθωση προηγήθηκε στο 9ο λεπτό μετά από λάθος στην πράσινη άμυνα και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της και στο ημίχρονο. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο αντίπαλος με πέναλτι κατάφερε να κάνει το 2-0. Ο χρόνος περνούσε και η πίεση ανέβαινε όμως οι παίκτες μας βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν.

Κορυφαίος για τους πράσινους ήταν ο Σκαμπύλης που κράτησε ζωντανή την ομάδα μας όταν ήταν πίσω στο σκορ κόβοντας τουλάχιστον 4 τετ α τετ, ενώ ήταν αυτός που έκλεψε την μπάλα και ήρθε η φάση του 2-2. Ο Μάνος ήταν ο σκόρερ και των δύο γκολ. Αρχικά στο 33ο λεπτό μείωσε και στη συνέχεια στο 39′ έγραψε το τελικό 2-2.

Μισό λεπτό πριν το φινάλε ο Μάνος θα μπορούσε να χαρίσει στην ομάδα μας το τρίποντο όμως η μπάλα στην προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι! Ο Μανώλη είναι ο πρώτος σκόρερ φέτος της ομάδας, θυμίζοντας τον παλιό καλό του εαυτό.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

1′ Έναρξη αγώνα.

9′ Γκολ 1-0 η Ανόρθωση μετά από λάθος στην άμυνα μας.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

21′ Ξεκίνησε το 2ο μέρος

22′ Γκολ 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

33′ Γκολ 2-1 μειώνει ο Μάνος.

39′ Γκολ 2-2 ισοφαρίζει ο Μάνος.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ. ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 2-2

5άδα: Σκαμπύλης, Πρέα, Βίκτορ, Σέζαρ, Κώτσιος.

-Έναρξη αγώνα στις 19:00, σε απευθείας μετάδοση από το Cytavision Sports 6.