Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Στην ομάδα είμαστε πρώτα οικογένεια και μετά συμπαίκτες»

«Στην ομάδα είμαστε πρώτα οικογένεια και μετά συμπαίκτες»

 


Μετά την “7άρα” επί της ΑΕΛ στην πρεμιέρα, η φουτσαλική ομάδα έβαλε στην ακίδα τον επόμενο αντίπαλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ υποδέχεται στο “Ελευθερία” την ερχόμενη Πέμπτη το ΘΟΪ Λακατάμιας, μια νεοσύστατη ομάδα στο άθλημα. Οι “πράσινοι” παρά το εντυπωσιακό σκορ στο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας και παράλληλα τη μεγάλη ήττα της προσεχές αντιπάλου από την Ανόρθωση, γνωρίζουν πως πρέπει να παρουσιαστούν χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Κώστα Πολυβίου ξέρουν πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, όμως ο δρόμος στο πρωτάθλημα είναι τεράστιος, ειδικά με το σύστημα που διεξάγεται πλέον. Όλοι στο “πράσινο στρατόπεδο” παραμένουν συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι, βλέποντας κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα. Σε αυτό το κλίμα κυμάνθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο αρχηγός της ομάδας, Κωνσταντίνος Ανδρέου, στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

«Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά το θετικό ξεκίνημα. Όλοι στην ομάδα είμαστε πρώτα οικογένεια και μετά συμπαίκτες. Έρχεται ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες και που πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να φτάσουμε στη νίκη. Θα μας άρεσε πολύ αν έρθει αρκετός κόσμος την Πέμπτη. Όσοι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του φούτσαλ έχουν χρόνο, είναι ευπρόσδεκτοι», ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας: «Στόχος της ομάδας είναι η κορυφή και σε αυτήν την προσπάθεια θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας».