Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Για το “τρίποντο” χωρίς υποτίμηση στον αντίπαλο

Για το “τρίποντο” χωρίς υποτίμηση στον αντίπαλο

 


Κόντρα στην ουραγό ομάδα της βαθμολογία, ΘΟΪ Λακατάμιας, αγωνίζεται απόψε (OmonoiaNews.com) η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας χωρίς ίχνος υποτίμησης θα αντιμετωπίσει τους γηπεδούχους, έτσι ώστε να πάρει το “τρίποντο” και να συνεχίσει την πορεία της στην κορυφή. Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Φούτσαλ το παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Λυκείου Λατσιών “Σωτήρης Μέσσιος”.

Είναι το δεύτερο παιχνίδι των “πράσινων” μέσα στη βδομάδα, μετά τη νίκη στο εξ αναβολής ματς με την ΑΕΛ τη Δευτέρα, με την κούραση να είναι δεδομένη αλλά να μην αποτελεί δικαιολογία. Το “τριφύλλι” είναι ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και καλείται να το δείξει εντός των τεσσάρων γραμμών, έτσι ώστε να μην μπλεχτεί σε περιπέτειες. Παρά τις λίγες μέρες περιθώριο, οι παίκτες του Κώστα Πολυβίου προετοιμάστηκαν κατάλληλα και γνωρίζουν το πλάνο για να κερδίσουν το ματς.

Στο “πράσινο στρατόπεδο” θέλουν να πάνε στη διακοπή με την καλύτερη ψυχολογία, που θα έρθει με την επικείμενη νίκη. Δεν υπάρχει παιχνίδι για τις επόμενες δύο βδομάδες, με το αμέσως επόμενο να είναι το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Κόντρα στην ομάδα της Αμμοχώστου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνιστεί εντός έδρας την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. Θα ακολουθήσει το επίσης εντός έδρας ματς, με τον Εθνικό Λατσιών μια βδομάδα αργότερα.