Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Η στήριξη του κόσμου είναι η δύναμη μας»

«Η στήριξη του κόσμου είναι η δύναμη μας»

 


Γκολ στο αιώνιο ντέρμπι δεν πέτυχε, όμως έκανε άλλα πολλά, βοηθώντας την ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη. Από το πρώτο λεπτό μπήκε μέσα και έδωσε μάχες, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε τη νίκη. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Ανδρέου, που αν μας επιτρέπουν οι συμπαίκτες του, θα τον χαρακτηρίζατε ως τον πιο παθιασμένο παίκτη στο παρκέ. Ναι, όλοι τα έδωσαν όλα, αλλά ο εκ των αρχηγών της ομάδας ξεχώρισε περισσότερο σε αυτό τον τομέα, κάτι που άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

Έπειτα από τα πανηγύρια, συνομιλήσαμε μαζί του και αυτό που ξεχωρίσαμε είναι πως ξεχείλιζε από πάθος ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα. Στις δηλώσεις του θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη και ζήτησε να έχει συνέχεια αυτό, ενώ τόνισε πως θα ακολουθήσουν κι άλλες μεγάλες νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώτσιου στην ιστοσελίδα μας: «Η σημερινή νίκη για εμάς ήταν πολύ σημαντική. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά τον “αιώνιο” μας και όλοι γνωρίζουμε πως τέτοια ματς είναι διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλα. Η νίκη μας οφείλεται στο πάθος, στη δυναμική και στην ομαδικότητα που είχαμε. Εγώ, οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής μας, θέλαμε πολύ τη νίκη και το αποδείξαμε. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που μας στήριξε και που πίστεψε σε εμάς. Η στήριξη τους είναι η δύναμη μας. Τέλος, θέλω να πω σε όλους τους συμπαίκτες μου συγχαρητήρια για αυτή τη νίκη. Θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη και καλώ τον κόσμο να μείνει δίπλα μας».