Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Κερδίσαμε μια μάχη, ο πόλεμος είναι μεγάλος»

«Κερδίσαμε μια μάχη, ο πόλεμος είναι μεγάλος»

 


Το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας στο χθεσινό αιώνιο ντέρμπι φορούσε ο Μανώλης Μανώλη, ένας παίκτης που έζησε τα πάντα με την ΟΜΟΝΟΙΑ και σήκωσε πολλές κούπες. Παρόμοιες στιγμές με αυτές προ τετραετίας πλέον, θέλει να ζήσει ξανά ο Μάνος, που δουλεύει σκληρά για να βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και να βοηθάει την ομάδα μας. Έως τώρα στη φετινή σεζόν δείχνει να ανταποκρίνεται στο μέγιστο, αφού πέραν των σημαντικών τερμάτων του, δίνει τα πάντα στο παρκέ.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ο Μάνος, που πέτυχε ένα σπουδαίο κατόρθωμα. Έχει βρει δίχτυα και στους έξι αγώνες που έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ στο Πρωτάθλημα, οδηγώντας την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ. Το εύστοχο κτύπημα του δεκάμετρου πέναλτι με το Αποέλ στο τελευταίο λεπτό έφερε το 15ο γκολ του. Υπάρχει επιθυμία, από τον ίδιο αλλά και τον προπονητή του, να συνεχιστεί αυτό το σερί, όσο πιο μακριά γίνεται!

Μέσω ανάρτησης του στο Instagram, ο Μανώλης στέλνει μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. «Μεγάλη νίκη, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Κερδίσαμε μια μάχη, ο πόλεμος είναι μεγάλος! Συνεχίζουμε το ίδιο ταπεινά, με το ίδιο πάθος! Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του», ήταν η αναφορά του διεθνή παίκτη της ομάδας μας.

https://www.instagram.com/p/BbTzfeXFdwf/