Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κερδίζει και ανεβαίνει στην κορυφή

Κερδίζει και ανεβαίνει στην κορυφή

 


Μετά τη νίκη στο αιώνιο ντέρμπι, για την ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ σειρά παίρνουν ακόμη δύο δύσκολα παιχνίδια. Μέσα σε διάστημα πέντε ημερών η ομάδα μας θα κληθεί να δώσει δύο αγώνες, αρχικά με την ΑΕΚ και ακολούθως απέναντι στην ΑΕΛ. Το πρώτο είναι εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής, ενώ το δεύτερο αφορά την 8η και πρώτη του β’ γύρου της κανονικής διάρκειας. Τις δύο αυτές υποχρεώσεις οι “πράσινοι” τις αντιμετωπίζουν ως πρόκληση για να δείξουν τις δυνατότητες τους!

Απόψε (20:30 live OmonoiaNews.com) η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και με νίκη θα ανεβεί στην κορυφή. Στο Κίτιον το “τριφύλλι” θα έχει να αντιμετωπίσει μια δυνατή ομάδα, που δεν την αντιπροσωπεύει η μέχρι τώρα βαθμολογική της συγκομιδή. Η αναφορά αυτή δεν γίνεται απλώς για να τονίσουμε πως δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος, αλλά επειδή είναι η αλήθεια. Από τα έξι ματς που έδωσε η ομάδα της Λάρνακας κέρδισε τα δύο και δέχθηκε τέσσερις ήττες, που όλες κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Τώρα, όσον αφορά τους “πράσινους”, άφησαν πίσω τους το παιχνίδι της περασμένης βδομάδας και είναι επικεντρωμένοι στo σημερινό. Με συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, η ομάδα μας στοχεύει να τα δώσει όλα στο παρκέ για να πάρει το ζητούμενο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ είναι η μόνη αήττητη στο Πρωτάθλημα, αλλά ο στόχος δεν είναι απλώς να διατηρηθεί, αφού δεν μας κάνει ενδεχόμενη ισοπαλία. Στόχος αποτελεί μόνο το “τρίποντο”, με το οποίο η ομάδα μας θα απολαμβάνει τη μοναξιά της 1ης θέσης!

Στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του Κώστα Πολυβίου βρίσκεται μόνο το αποψινό παιχνίδι. Από αύριο θα ξεκινήσουν να σκέφτονται το επόμενο ντέρμπι, αυτό της ερχόμενης Πέμπτης με την ΑΕΛ στο “Ελευθερία”. Οι οπαδοί του “τριφυλλιού, αφού δεν έχουν δικαίωμα παρουσίας στη Λάρνακα, μπορούν να σκέφτονται από τώρα την αναμέτρηση αυτή. Παίκτες και τεχνική ηγεσία της φουτσαλικής μας ομάδας θέλουν στο πλευρό τους τον 6ο παίκτη και ελπίζουν πως την Πέμπτη στο κλειστό της πρωτεύουσας θα έχουν την έξτρα βοήθεια που χρειάζονται.

Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος, με μια εκκρεμότητα:

#Όνομα ΟμάδαςΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίαΉττεςΤέρματα ΥπέρΤέρματα ΚατάΒαθμοί

1Αποέλ7601511918
2ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ651038816
3Ανόρθωση7511371716
4ΑΕΛ7403333312
5ΑΜΕΚ Καψάλου720516356
6ΑΕΚ620418236
7Εθνικός Λατσιών720515356
8ΘΟΪ700711490