Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πανάξια νίκη στο αιώνιο ντέρμπι: OMONOIA Αραράτ-Αποέλ 5-3

Πανάξια νίκη στο αιώνιο ντέρμπι: OMONOIA Αραράτ-Αποέλ 5-3

 


Μια τεράστια νίκη σημείωσε η ομάδα μας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Φούτσαλ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ κέρδισε με 5-3 το Αποέλ και πλέον είναι η μόνη αήττητη στο “μαραθώνιο”, έχοντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Πανάξια η νίκη των “πράσινων”, που ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και εάν δεν έφταναν στο “τρίποντο” θα ήταν πέρα για πέρα άδικο. Ο “αιώνιος” παραμένει στην κορυφή, όμως με παιχνίδι περισσότερο, αφού εκκρεμεί το παιχνίδι της ομάδας μας με την ΑΕΚ, που αν το κερδίσει να σκαρφαλώσει στην 1η θέση.

Η εξέλιξη του αγώνα:

1′ Έναρξη αγώνα.

5′ Χωρίς γκολ ο αγώνας, με την ομάδα μας να είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει. Στο 2ο λεπτό με τον Πρέα, που έκανε σουτ και έδιωξε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στο επόμενο λεπτό με τον Βίκτορ που μετά από παράλληλα με την εστία πάσα του Κώτσιου σε κενό τέρμα δεν κατάφερε να αλλάξει τροχιά στη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

8′ ΓΚΟΛ (0-1) για τους φιλοξενούμενους, που άνοιξαν το σκορ. Μετά από κόρνερ παίκτης του Αποέλ έκανε σουτ και ο Σκαμπύλης απέκρουσε, όμως στην επαναφορά με νέο σουτ ήρθε το τέρμα.

9′ ΓΚΟΛ (1-1) για την ομάδα μας, που απάντησε άμεσα. Ο Μάνος έδωσε την ασίστ στον Πρέα, που με κοντινό πλασέ ισοφάρισε.

10′ Το δεκάλεπτο συμπληρώθηκε με την ομάδα μας να είχε ευκαιρίες να περάσει μπροστά στο σκορ. Δύο κλασικές ευκαιρίες έχασαν οι “πράσινοι”, που μετά το τέρμα που σημείωσαν πιέζουν περισσότερο.

-6:54′ πριν το τέλος του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν και πήραν τάιμ άουτ. Καλύτερο η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παρκέ, είναι αυτή που δείχνει ότι μπορεί να φτάσει στο δεύτερο γκολ.

-5:58 ακόμη, με τον Πολυβίου να ζητάει αυτή τη φορά τάιμ άουτ. Ζητάει ηρεμία και καλύτερα τελείωματα ο κόουτς της ομάδας μας.

16′ ΓΚΟΛ (2-1) με σκόρερ τον Πρέα και πάλι, που έκλεψε και συνεργάστηκε με τον Σέζαρ πριν φτάσει απέναντι από τον τερματοφύλακα και τον κερδίσει.

18′ ΓΚΟΛ (2-2) για το Αποέλ, που ισοφαρίζει μετά από αδράνεια στην άμυνα μας.

19′ Κίτρινη κάρτα στον Κώτσιο για διαμαρτυρίες.

20′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου, με το σκορ στο 2-2.

-Καλύτερη στο πρώτο μισό της αναμέτρησης η ΟΜΟΝΟΙΑ, που είχε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ από αυτά που σημείωσε. Με τη συμπαράσταση των περίπου 300 φιλάθλων της η ομάδα μας, ελπίζουμε πως στην επανάληψη θα φτάσει στο αποτέλεσμα που επιθυμεί.

21′ Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

25′ Μπήκε φουριόζα η ΟΜΟΝΟΙΑ και ψάχνει το γκολ που θα την βάλει ξανά μπροστά στο σκορ. Οι “πράσινοι” δημιούργησαν αρκετές φάσεις απέναντι στην αντίπαλη εστία, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων έκανε καλές αποκρούσεις.

28′ Κίτρινη κάρτα στον Πρέα.

30′ Κατά πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο στην επανάληψη η ομάδα μας, που δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ. Πιέζουν οι “πράσινοι” και παράλληλα κλείνουν καλά τους χώρους όταν οι φιλοξενούμενοι κρατούν τη μπάλα.

32′ ΓΚΟΛ (3-2) με τον Σέζαρ να σκοράρει με κοντινή προβολή σε κενή εστία, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πρέα, που από εκτελεστής αυτή τη φορά έδωσε ασίστ.

35′ Καλύτεροι οι “πράσινοι” και δίκαια βρίσκονται μπροστά στο σκορ. Ακόμη πέντε λεπτά για το τέλος του μεγάλου ντέρμπι.

37′ ΓΚΟΛ (3-3) για το Αποέλ, που έπαιξε με flying gk και κατάφερε να σκοράρει.

40′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ (4-3) με τον Σέζαρ. Ρίσκαρε παιζοντας με flying gk η ομάδα μας και σκόραρε.

40′ ΓΚΟΟΟΟΛ (5-3) με τον Μάνο να σκοράρει με δεκάμετρο πέναλτι, αφού οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν έξι φάουλ.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ.

-Τεράστια νίκη για την ομάδα μας, που την άξιζε και με το παραπάνω!

ΟΜΟΝΟΙΑ: Σκαμπύλης, Σέζαρ, Κώτσιος, Βίκτορ, Πρέα.

Δείτε πιο κάτω εικόνες από το ματς στο κλειστό της πρωτεύουσας:

https://www.instagram.com/p/BbSQfChHOu1/

https://www.instagram.com/p/BbSPBEOnntY/