Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Με πάθος και πίστη στο αιώνιο

Με πάθος και πίστη στο αιώνιο

 


Το Αποέλ υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ (19:00 live omonoianews.com) στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής. Οι δυο ομάδες έδειξαν πως αποτελούν τα δυνατά φαβορί για τον τίτλο φέτος και η αναμέτρηση τους στο Στάδιο Ελευθερία, θα φανερώσει πολλά για την όψη που θα έχει ο μαραθώνιος. Το Αποέλ είναι αυτή τη στιγμή πρώτο με 18 βαθμούς σε 6 αγώνες, η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ δεύτερη με 13 σε 5 αγώνες. Το Αποέλ έχει την καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη άμυνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ την καλύτερη άμυνα και τη δεύτερη επίθεση.

Είναι ξεκάθαρο πως το σημερινό ματς, θα παίξει σημαντικό ρόλο στη δυναμική μεταξύ των δυο ομάδων. Για αυτό το λόγο στην ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ είναι αποφασισμένοι να το κάνουν δικό τους. Πάνε στο ματς με πάθος, πίστη και αυτοπεποίθηση πως μπορούν να κερδίσουν, να μειώσουν την απόσταση σε βαθμό που ξεπερνιέται σε ένα παιχνίδι και να αποκτήσουν το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις με το Αποέλ. Ο αντίπαλος είναι εξίσου έμπειρος με μας, αλλά στο Ελευθερία με τον κόσμο στο πλευρό της, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα απόψε!

Ελπίζουμε πραγματικά ο κόσμος να δώσει βροντερό παρόν. Δεν είναι μόνο το όνομα του αντιπάλου κίνητρο, αλλά και η σημασία όσον αφορά τη βαθμολογία. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε στο Στάδιο Ελευθερία.