Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Τι είναι πιο σημαντικό, τι χρειάζεται για να έρθει ο τίτλος και...

Τι είναι πιο σημαντικό, τι χρειάζεται για να έρθει ο τίτλος και το μήνυμα στον κόσμο

 


Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ πάτησε κορυφή και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία της συνέχεια των υποχρεώσεων της. Για την ομάδα μας σκόραρε δις ο Κωνσταντίνος Ανδρέου, που μετά το ματς μίλησε στην ιστοσελίδα μας και τόνισε πως για τον ίδιο δεν σημαίνει κάτι η 1η θέση σε αυτό το χρονικό σημείο. Για το δύο γκολ που πέτυχε, τόνισε πως το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα αφού αυτό είναι που τον ενδιαφέρει.

Παράλληλα, ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, τόνισε πως αυτό που χρειάζεται για να έρθει ο τίτλος στο τέλος της σεζόν είναι να πιστέψουν όλοι στις δυνατότητες τους και να παρουσιάζονται κάθε βδομάδα σοβαροί στο παρκέ. Ακόμη, δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στον κόσμο, που είναι ίδιο με αυτό μετά την επικράτηση στο αιώνιο ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώτσιος: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Μπήκαμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι και ο μόνος μας στόχος ήταν η νίκη και το πετύχαμε. Για μένα, ότι βγήκαμε κορυφή δεν σημαίνει κάτι, το Πρωτάθλημα τώρα αρχίζει, σε λίγες μέρες ξεκινάει ο δεύτερο γύρος. Εμείς εάν είμαστε σοβαροί και πιστέψουμε στις δυνατότητες μας, θα είμαστε πρωταθλητές. Για μένα δεν παίζει σημασία ποιος βάζει το γκολ και ποιος βγαίνει πολυτιμότερος παίκτης, πάνω απ’ όλα η ομάδα. Όταν κερδίζουμε είμαστε όλοι καλά! Το μήνυμα προς τους οπαδούς, όπως ξαναείπα, τους θέλουμε δίπλα μας γιατί είναι η δύναμη μας».