Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Ξέρουμε πως πρέπει να χαρίσουμε τον τίτλο στον κόσμο μας»

«Ξέρουμε πως πρέπει να χαρίσουμε τον τίτλο στον κόσμο μας»

 


Η μεγάλη νίκη επί του Αποέλ ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά και συνέβαλαν όλοι στο “τριφύλλι”. Ένας από αυτούς ο Σέζαρ Περέιρα, που πέραν της εκπληκτικής του απόδοσης, σκόραρε με δύο φορές, με το δεύτερο του να είναι αυτό που ουσιαστικά έδωσε στην ομάδα μας τη νίκη. Για τον ίδιο μπορεί να λεχθεί πως έκανε δώρο στον εαυτό του, αφού δύο μέρες νωρίτερα γιόρταζε τα γενέθλια του!

Μετά το τέλος του αιώνιου ντέρμπι, ο Βραζιλιάνος παίκτης μίλησε στην ιστοσελίδα μας, μοιράζοντας ευχαριστίες στους φιλάθλους για τη στήριξη τους. Επίσης, τόνισε πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για να φέρουν τον τίτλο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έτσι ώστε να τον αφιερώσουν στον κόσμο. Ο ίδιος ελπίζει πως η στήριξη του 6ου παίκτη θα συνεχίσει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά είπε: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μας που ήρθαν στο γήπεδο. Ήταν μια καταπληκτική βραδιά. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, την απόδοση και το πάθος όλων των συμπαικτών μου. Ξανά ευχαριστώ τον κόσμο, ήταν ο 6ο παίκτης μας και το συναίσθημα ήταν μοναδικό. Πρέπει να δούμε μπροστά, δεν καταφέραμε κάτι ακόμα. Έχουμε πολλή δουλειά και ξέρουμε πως πρέπει να χαρίσουμε τον τίτλο στον κόσμο μας. Πάμε ΟΜΟΝΟΙΑ».

Δείτε και πάλι το γκολ του, με το οποίο έγινε το 4-3 στο ντέρμπι:

https://www.instagram.com/p/BbSPBEOnntY/