Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σκόραρε και με την Εθνική ο Μάνος

Σκόραρε και με την Εθνική ο Μάνος


Με τους έξι “πράσινους” που ήταν στην αποστολή να αγωνίζονται, η Εθνική Κύπρου Φούτσαλ εξήλθε ισόπαλη με την αντίστοιχη της Βουλγαρίας σε φιλικό. Σκόραρε και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Μάνος, που με τα χρώματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετράει 24 γκολ μέχρι τώρα και οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ του Πρωταθλήματος. Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

Ισόπαλος 2-2 έληξε ο σημερινός πρώτος φιλικός αγώνας της Εθνικής Ανδρών Futsal στη Σόφια με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας. Οι Βούλγαροι άνοιξαν το σκορ στο 1ο λεπτό, στο 6’ ο Νεόφυτος Λακούφης ισοφάρισε σε 1-1 και στο 11ο λεπτό ο Μανώλης Μανώλη έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας. Το 2-2 διαμορφώθηκε στο 28ο λεπτό.

Η Κύπρος άρχισε τον αγώνα με τους Σκαμπύλη, Χατζηγεωργίου, Ομήρου, Κ. Ανδρέου, Μανώλη (Τουμαζής, Λακούφης, Κουλουμπρής, Κόκκινος, Κοντοδήμητρος, Γ. Ιωάννου, Χρ. Στυλιανού).

Γενικά ήταν ένα δυνατό φιλικό και χρήσιμο για συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της Εθνική μας. Οι δύο ομάδες θα δώσουν και δεύτερο φιλικό την Πέμπτη το απόγευμα.

«Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν κερδίσαμε, έγινε μεγάλη προσπάθεια για να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στο σημερινό φιλικό και η συνολική μας παρουσία μπορούσε να μας δώσει καλύτερο αποτέλεσμα. Το άθλημα είναι ουσιαστικά ερασιτεχνικό και προσπαθούμε να βγάλουμε ποιότητα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά για να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο στις διεθνείς μας υποχρεώσεις. Το πρώτο φιλικό τέλειωσε, επικεντρωνόμαστε τώρα στο επόμενο με στόχο να έχουμε ανάλογη ή και καλύτερη παρουσία», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού.

Δείτε το γκολ του Μάνου:

*Πατήστε ΕΔΩ για να το δείτε εάν δεν παίζει το πιο πάνω βίντεο.