Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Θέλουμε η διακοπή να μας βρει στην πρώτη θέση»

«Θέλουμε η διακοπή να μας βρει στην πρώτη θέση»

 


Τον τελευταίο της αγώνα στο 2017 δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ την Πέμπτη και θέλει να το… αποχαιρετήσει με νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα μας υποδέχεται τον Εθνικό Λατσιών, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Φούτσαλ. Για το παιχνίδι αυτό έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα ο Βαρνάβας Κοντοδήμητρος.

«Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για εμάς. Είμαστε το φαβορί και πρέπει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Θέλουμε η διακοπή να μας βρει στην πρώτη θέση, για να έχουμε πλεονέκτημα στη συνέχεια έναντι των ανταγωνιστών μας», ήταν το αρχικό σχόλιο του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Για το ότι η ομάδα είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τη χρονιά στην κορυφή και αήττητη, ο Βαρνάβας Κοντοδήμητρος ανέφερε: «Αν τα καταφέρουμε να το πετύχουμε αυτό, θα μας δώσει επιπλέον κίνητρο και ψυχολογία. Σίγουρα είναι σημαντικό επίτευγμα το ότι είμαστε η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Δικαίως είμαστε πρώτοι και ελπίζω να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος».