Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Δεν θα σας περάσει, οι εκδρομές δεν θα κοπούν»

«Δεν θα σας περάσει, οι εκδρομές δεν θα κοπούν»

 


Αλλιώς θα ήταν η κερκίδα με τους Ομονοιάτες στο Τσίρειο σήμερα εάν δεν υπήρχε ταυτοποίηση. Η τοποθέτηση των οργανωμένων της Λεμεσού:

«Τέτοια ώρα θα τρέχαμε για τις τελευταίες πινελιές για να κάνουμε άλλη μια μαγική είσοδο. Τέτοια ώρα θα μετρούσαμε τις ώρες για να βρεθούμε στο πλευρό της. Δυστυχώς οι γνωστοί γραβατωμένοι hooligans των γηπέδων κατάφεραν ακόμα ένα παιχνίδι – γιορτή να το μετατρέψουν σε νεκροταφείο. Αλλά μέσα σας το ξέρετε πως δεν θα σας περάσει. Οι εκδρομές δεν θα κοπούν! Θα μας βρείτε μπροστά σας οπως μας βρήκατε όλες τις άλλες φορές. O αγώνας μας δεν τέλειωσε ποτέ, τώρα αρχίζει!

ΓΗΠΕΔΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ

ΥΓ- Θέλουμε να συγχαρούμε την συντριπτική πλειοψηφία του ΟΜΟΝΟΙΑτικού ΛΑΟΥ στη Λεμεσό που στηρίζουν την απόφαση της οργανωμένης μας κερκίδα για αποχή απο το γελείο μέτρο της ταυτοποίησης. Τα μόλις 325 εισιτήρια δείχνουν πολλά και στέλνουν μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις. Από την άλλη, όσοι θα πάτε γήπεδο σήμερα σας ξέρουμε εδώ και χρόνια… Το αρνητικό ομως για εσας είναι πως ο υπόλοιπος κόσμος ΗΔΗ έχει ανοίξει τα μάτια του, ΗΔΗ σας βάζει στο περιθώριο και ΗΔΗ σας φτύνει».