Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και με πάθος, για να πάρουμε τη νίκη»

«Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και με πάθος, για να πάρουμε τη νίκη»

 


Πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει την Πέμπτη, στο πλαίσιο της 13ς και προτελευταίας αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος Φούτσαλ η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ. Η ομάδα μας φιλοξενεί την ΑΕΚ στο στάδιο “Ελευθερία” στις 20:30, με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι “πράσινοι” είναι στο +1 από το Αποέλ, που την ίδια ημέρα παίζει εκτός έδρας με την Ανόρθωση. Την επόμενη βδομάδα θα διεξαχθεί το αιώνιο ντέρμπι.

Για τον προσεχές αγώνα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Πολυβίου: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας με μια ομάδα που πάντα μας δυσκολεύει. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και με πάθος, για να πάρουμε τη νίκη. Για την ώρα σκεφτόμαστε αποκλειστικά την ΑΕΚ και όταν τελειώσει αυτό το ματς θα δούμε τον αγώνα με τον Αποέλ. Έχουμε και μία σημαντική απουσία, αυτή του Σέζαρ, που συμπλήρωσε κάρτες, όμως έχουμε την ποιότητα και το βάθος για να αναπληρωθεί αυτή η απουσία».

Ο προπονητής της ομάδας μας απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Οι παίκτες χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου σε αυτό το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε να έρθει στο γήπεδο την Πέμπτη, γιατί μαζί τους γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί».