Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν… μέχρι το επόμενο

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν… μέχρι το επόμενο

 


Σούπερ ντέρμπι στο Πρωτάθλημα φούτσαλ απόψε, που θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ αντιμετωπίζει στο Λευκόθεο το Αποέλ στις 19:00 (live @OmonoiaNews.com & Cytavision Sports 6), με στόχο το αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει την κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα μας είναι στο +1 από τον “αιώνιο”, που παίζει στην έδρα του και μόνο με νίκη θα ξεπεράσει τους “πράσινους”, που αν και βολεύονται με την ισοπαλία, θα κυνηγήσουν το “τρίποντο”.

Διαβάστε ακόμη: «Ζούμε και αναπνέουμε για αυτά τα παιχνίδια»

Χωρίς καμία αμφιβολία, το παιχνίδι αυτό είναι το πιο σημαντικό της σεζόν… μέχρι το επόμενο τουλάχιστον. Ναι μεν δεν τα κρίνει όλα, δηλαδή τον τίτλο, αλλά δεν παύει να έχει τεράστια σημασία. Με το αιώνιο ντέρμπι, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, ολοκληρώνεται η α’ φάση και ακολουθούν τα πλέι οφ. Η ομάδα που θα πάρει την 1η θέση εκτός ότι θα έχει πλεονέκτημα έδρας έναντι κάθε άλλης στη β’ φάση, θα έχει να αντιμετωπίσει φαινομενικά πιο εύκολους αντιπάλους στο δρόμο προς τον τελικό.

Πιο κάτω ο τρόπος διεξαγωγής της β’ φάσης:

Στο πρώτο μέρος (προημιτελικά) η διεξαγωγή θα γίνει ως εξής:
Ζευγάρι Α: 1ος – 8ος
Ζευγάρι Β: 2ος – 7ος
Ζευγάρι Γ: 3ος – 6ος
Ζευγάρι Δ: 4ος – 5ος

Η πρόκριση στην ομάδα που θα φτάσει τις δύο νίκες.

Στο δεύτερο μέρος (ημιτελικά) η διεξαγωγή θα γίνει ως εξής:
Νικητής ζευγαριού Α – Νικητής ζευγαριού Δ
Νικητής ζευγαριού Β – Νικητής ζευγαριού Γ

Η πρόκριση στην ομάδα που θα φτάσει τις τρεις νίκες.

Οι δύο ομάδες που θα προκριθούν στο τρίτο μέρος, δηλαδή τους τελικούς, θα ξεκινήσουν τις μονομαχίες τους από την έδρα αυτής που τερμάτισε ψηλότερο στην κανονική διάρκεια. Το τρόπαιο θα το κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες.