Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Ζούμε και αναπνέουμε για αυτά τα παιχνίδια»

«Ζούμε και αναπνέουμε για αυτά τα παιχνίδια»

 


«Ζούμε και αναπνέουμε για αυτά τα παιχνίδια», ήταν μια από τις ατάκες του Κωνσταντίνου Ανδρέου, αρχηγού της φουτσαλικής ομάδας, ενόψει του πιο κρίσιμου αγώνα της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Αποέλ, με το ματς να κρίνει την πρωτιά, που δίνει πλεονέκτημα στα πλέι-οφ, με τους “πράσινους” να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις δυσκολίες του αγώνα. Το αιώνιο ντέρμπι θα διεξαχθεί την προσεχές Πέμπτη στο Λευκόθεο και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας και εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ κάνει ότι και όλη τη σεζόν έως τώρα, δηλαδή να μην χάνει, τότε θα διατηρηθεί στην 1η θέση και θα την κλειδώσει. Νίκη ή ισοπαλία δίνουν την πρωτιά στο “τριφύλλι”, ενώ αν χάσει τότε θα πέσει στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, όμως κανείς δεν το σκέφτεται αυτό. Στο πράσινο στρατόπεδο επικρατεί απόλυτη συγκέντρωση για το “αιώνιο” και στόχος είναι η νίκη, αφού δεν θα παίξει για την ισοπαλία η ομάδα μας.

Πιο κάτω οι δηλώσεις του Κώτσιου για το παιχνίδι: «Πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα. Είναι ένα “αιώνιο” ντέρμπι, το οποίο συνήθως κρίνεται στις προσωπικές μονομαχίες και στο πάθος που βγάζει ο καθένας. Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, καθώς θα κρίνει την πρωτιά, την οποία θέλουμε, για να δημιουργήσουμε καλή ψυχολογία ενόψει συνέχειας. Ζούμε και αναπνέουμε για αυτά τα παιχνίδια».

Γενικά για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος είπε: «Έχω υποσχεθεί ξανά πως θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό, κάτι που πιστεύω πως κάνει όλη η ομάδα. Συνεχίζουμε με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος».