Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πανέτοιμοι για την πρώτη μονομαχία

Πανέτοιμοι για την πρώτη μονομαχία

 


Απέναντι στην κάτοχο του τίτλου αγωνίζεται η φουτσαλική μας ομάδα απόψε στις 19:00 (live @OmonoiaNews.com & Cytavision Sports 6) για την ημιτελική φάση των play-off του Πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ υποδέχεται στο στάδιο “Ελευθερία” την Ανόρθωση, με στόχο τη νίκη που θα τη βάλει μπροστά στο… σκορ για πρόκριση. Η ομάδα που θα πετύχει τρεις νίκες θα περάσει στους τελικούς της διοργάνωσης, για να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Οι “πράσινοι” προετοιμάστηκαν κατάλληλα για το μεγάλο αυτό παιχνίδι και είναι πανέτοιμοι για το πρώτο βήμα… με φόντο τους τελικούς. Φυσικά στο μυαλό όλων προς το παρόν είναι οι μονομαχίες με την ομάδα της Αμμοχώστου, που αναμένονται πολύ δύσκολες. Πρόκειται για ένα πραγματικό ντέρμπι, όπως ήταν άλλωστε και τα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, με την ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ να κερδίζει στη Λευκωσία, ενώ το άλλο ματς εξήλθε ισόπαλο. Για τα ημιτελικά οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν τουλάχιστον τρεις φορές, ενώ ίσως δούμε μέχρι και πέντε αγώνες για να βγει το εισιτήριο στους τελικούς. Μάλιστα, να σημειωθεί πως εάν στην κανονική διάρκεια ενός ματς δεν υπάρξει νικητής, τότε θα οδηγηθεί στην παράταση και έπειτα στη διαδικασία των πέναλτι.

Την έδρα της θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα μας, που αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση του 6ου παίκτη, που θα παίξει το δικό το ρόλο στον αγώνα. Οι φουυτσαλιστές του “τριφυλλιού” έχουν ανάγκη τον Πράσινο Λαό στην προσπάθεια τους για τον τίτλο και κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό. Εάν οι φίλοι της ομάδας θέλουν να δουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέφει στο θρόνο της, τότε θα χρειαστεί να σταθούν στο πλευρό της και να τη στηρίξουν!