Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Προκρίθηκε και… μας περιμένει η Ανόρθωση

Προκρίθηκε και… μας περιμένει η Ανόρθωση

 


Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες της ημιτελικής φάσης των play-off του Πρωταθλήματος έγιναν γνωστές. Ζευγάρωσαν τις νίκες τους Αποέλ, Ανόρθωση και ΑΕΚ, με την τελευταία να αφήνει εκτός συνέχειας την ΑΕΛ. Το άλλο εισιτήριο για τους “4” θα βγει από το ζευγάρια ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Εθνικό Λατσιών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ πέτυχε ήδη την μία από τις δύο νίκες που χρειάζεται και την ερχόμενη Πέμπτη θέλει να τελειώσει τη δουλειά.

Οι “πράσινοι” πηγαίνουν στο κλειστό τον Λατσιών με μοναδικό στόχο τη νίκη, σε ένα ματς που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision και θα ξεκινήσει στις 19:00. Εύκολα ή δύσκολα, η ομάδα μας αναμένεται να πάρει την πρόκριση και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, με φόντο το εισιτήριο στους τελικούς. Η πρόκριση θα πάει στην ομάδα που θα πετύχει τρεις νίκες και οι μονομαχίες θα ξεκινήσουν από το “Ελευθερία” την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.

Το άλλο ζευγάρια που θα παλέψει για πρόκριση στους τελικούς είναι το Αποέλ-ΑΕΚ, με φαβορί τον “αιώνιο”. Η ομάδα της Λάρνακας όμως είναι αρκετά δυνατή και με όπλο την άμυνα της μπορεί να κάνει τη ζημιά.