Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε η καλύτερη ομάδα»

«Θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε η καλύτερη ομάδα»

 


Πανέτοιμοι για την πρώτη μονομαχία απέναντι στην Ανόρθωση οι “πράσινοι”, που θέλουν να κάνουν το 1-0 στις νίκες. Ενόψει του αποψινού αγώνα για την ημιτελική φάση των play-off του Πρωταθλήματος, ο παίκτης της ομάδας Ανδρέας Σάββα έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Θα είναι δύσκολοι οι αγώνες με την Ανόρθωση. Ξεκινάμε τους ημιτελικούς με πλεονέκτημα έδρας. Θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε η καλύτερη ομάδα, γιατί πιστεύουμε ότι είμαστε. Πάμε σοβαρά και προσγειωμένα για να πάρουμε τη νίκη. Επίσης είναι σημαντικό για εμάς ο κόσμος να είναι δίπλα μας και θέλουμε να έχουμε την στήριξή του», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για την καλή αγωνιστική περίοδο που διανύει ο ίδιος και για τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής που έχει στα τελευταία παιχνίδια, ο Ανδρέας Σάββα είπε: «Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι παίκτες αγωνίζονται και πόσο χρόνο. Οι αποφάσεις του είναι απολύτως σεβαστές, καθώς πράττει αναλόγως με το συμφέρον της ομάδας. Για να βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Από την πλευρά μου θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα όποτε μου ζητηθεί να αγωνιστώ».