Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Διπλό και τώρα όλα στο χέρι και το σπίτι της: Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ...

Διπλό και τώρα όλα στο χέρι και το σπίτι της: Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ 4-6

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ έσπασε την έδρα του Αποέλ και έφερε πλέον τα πράγματα στα μέτρα της! Η ομάδα του Κώστα Πολυβίου ήταν καλύτερη του αντιπάλου σε όλο τον αγώνα, διαχειρίστηκε τις διάφορες εναλλαγές στο ρυθμό και την πίεση του Αποέλ όποτε τη δέχτηκε και έκανε το πρώτο, μεγάλο βήμα προς τον τελικό του κυπέλλου. Πιστοποίησε έτσι με τον καλύτερο τρόπο, πως είναι καλύτερη ομάδα από το Αποέλ και καλύτερη από οποιονδήποτε άλλον στο πρωτάθλημα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο σκόραρε 3 γκολ από πολύ νωρίς, κάτι που ανάγκασε το Αποέλ να βγει μπροστά, αφού είναι και τέτοιος ο θεσμός του κυπέλλου. Δεν τα έχασε όταν ο αντίπαλος μείωσε σε 2-3, μεγάλωσε ξανά τη διαφορά στα 3 γκολ κάνοντας το 2-5 και ήξερε πως με σωστή διαχείριση στην επανάληψη θα πιστοποιούσε το προβάδισμα της.

Στο δεύτερο μέρος αν και μπήκε δυνατά η ομάδα μας, το Αποέλ σιγά σιγά ανέβηκε όμως και εκμεταλλευόμενο κάποια λάθη μας μείωσε στο 1 γκολ. Συνέχισε μάλιστα να βάζει πίεση και να ψάχνει την ισοφάριση. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ο Σέζαρ έκανε το 4-6 και ανάγκασε τον αντίπαλο να παίξει με flying keeper, κάτι που φυσιολογικά έφερε το παιχνίδι στο δικό μας μισό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάστηκε κάποιες εξαιρετικές αποκρούσεις του Σκαμπύλη για να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα και πλέον έχει σαφές προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα πάντως, πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή στον επαναληπτικό, να επιβάλει το ρυθμό της και να πάρει την πρόκριση. Την άλλη εβδομάδα όλοι “Ελευθέρια”!

Η εξέλιξη του παιχνιδιού: