Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ευρεία νίκη και μαθηματικά Πρωταθλητές

Ευρεία νίκη και μαθηματικά Πρωταθλητές


Ευρεία νίκη επί της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων U19 στο Φούτσαλ, πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ και κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο. Η ομάδα μας έδειξε από νωρίς την ανωτερότητα της στο παρκέ και “τελείωσε” τον αντίπαλο από το πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη οι “πράσινοι” ανέβασαν περισσότερο ρυθμούς. Το “τριφύλλι” εξασφάλισε τον τίτλο λοιπόν, με την απονομή να είναι προγραμματισμένη για μετά τη γιορτή του Πάσχα.

Την Τρίτη 17 Απριλίου η ομάδα μας θα υποδεχτεί το ΘΟΪ και έπειτα θα απονεμηθεί το τρόπαιο στους παικταράδες μας. Στους δύο εναπομείναντες αγώνες οι παίκτες του Τάσου Ιωάννου δεν πρόκειται να παρουσιαστούν χαλαροί, αφού θέλουν να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους στο Πρωτάθλημα αήττητοι. Όταν τελειώσει το Πρωτάθλημα, τότε η ομάδα μας θα ξεκινήσει να σκέφτεται το Κύπελλο, με στόχο να κάνει το νταμπλ.

Στο αγωνιστικό μέρος, το σκορ άνοιξε ο Μάμας Λοΐζου στο 2′ και ένα λεπτό αργότερα ο Τάχα Ελ Κέββε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Στο 19′ ο Μάμας Λοΐζου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση έκανε το 3-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Σάββα Πογιατζιής χρίστηκε σκόρερ, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 5-0, αφού στο 21′ γκολ σημείωσε ο Στέφανος Σάββα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε δυνατά και από τις δύο ομάδες, όμως οι “πράσινοι” με τέσσερα γκολ σε ένα εξάλεπτο δεν άφησαν περιθώρια στους φιλοξενούμενους. Στο 37′ το Τάχα Ελ Κέββε έκανε το 6-0 και στο 39′ ο Μάμας Λοΐζου σημείωσε χατ-τρικ. Στο 40′ ο Στέφανος Σάββα βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα στην αναμέτρηση, ενώ δύο λεπτά μετά ήταν σειρά του Σταμάτη Θωμά να χριστεί σκόρερ. Το τελικό αποτέλεσμα (10-0) διαμορφώθηκε με γκολ του Μάμα Λοΐζου, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, φτάνοντας τα τέσσερα γκολ στην αναμέτρηση και 33 στη σεζόν.

Φωτογραφίες από το παιχνίδι:

Δείτε πιο κάτω βίντεο μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης:

https://www.instagram.com/p/Bg1mjshHsbg/