Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Υπάρχει άφθονο ταλέντο στην Ακαδημία του Τμήματος»

«Υπάρχει άφθονο ταλέντο στην Ακαδημία του Τμήματος»

 


Τη νίκη που θα την ανακηρύξει μαθηματικά Πρωταθλήτρια κυνηγάει απόψε (20:30, Μελκονιάν) η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ. Η ομάδα κάτω των 19 ετών του “τριφυλλιού” υποδέχεται τη Β’ ομάδα της ΑΕΛ στο “μαραθώνιο”, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και τρίτης από το τέλος. Διαβάστε το ρεπορτάζ από την επίσημη ιστοσελίδα για τη μέχρι τώρα πορεία των “πράσινων”, όπως και δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας. Αναλυτικά:

Μετά την πρόσφατη εντυπωσιακή επικράτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΡΑΤ, στο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στην Ανόρθωση, την οποία κέρδισε με 3-7, η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες αυξήθηκε στους επτά βαθμούς, εξέλιξη που καθιστά τους πράσινους ακλόνητο φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος U19.

Η ομάδα μας καταγράφει εντυπωσιακές επιδόσεις. Σε 15 παιχνίδια πέτυχε 14 νίκες και έφερε μια ισοπαλία. Πέτυχε 112 γκολ, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, ενώ δέχτηκε 37, επίδοση που είναι η καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Απομένουν άλλα τρία παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και συνεπώς το “τριφύλλι” χρειάζεται άλλη μια νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το έμψυχο δυναμικό της U19 κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο αποτελούσε την ομάδα των U17, η οποία κατέκτησε το νταμπλ. “Υπάρχει άφθονο ταλέντο στην Ακαδημία του Τμήματος. Τα παιδιά δουλεύουν πειθαρχημένα και με αφοσίωση, γι΄ αυτό και συνεχώς βελτιώνονται”, επεσήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο προπονητής της ομάδας U19, Τάσος Ιωάννου.

“Στόχος είναι σταδιακά κάποιοι ποδοσφαιριστές να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Εκτιμώ ότι σε μερικά χρόνια θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα νέο ισχυρό κορμό με Κύπριους παίκτες, στην πρώτη ομάδα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Ακαδημία. Επίσης, διαπιστώνεται ότι η συνεργασία με την Αραράτ έχει βοηθήσει, κυρίως σε θέματα εγκαταστάσεων”, σημείωσε ο Τάσος Ιωάννου.