Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Να μην τιμωρούνται τα άλλα τμήματα

Να μην τιμωρούνται τα άλλα τμήματα

 


Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, αλλά και οι προηγούμενες τα τελευταία χρόνια, αποτελούν ότι χειρότερο έχει να επιδείξει η ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ολόκληρη την ιστορία της και μάλιστα με τόση συνέπεια. Παρόλα αυτά, ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και είναι κρίμα να “τιμωρούνται” τα άλλα τμήματα λόγω της κακής ψυχολογίας που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου.

Το φουτσαλικό τμήμα μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα αφού κτυπά και τους δυο τίτλους, ενώ πριν λίγα βράδια απέκλεισε τον κύριο αντίπαλο της από το κύπελλο. Εάν η παρουσία του κόσμου είναι όπως την τελευταία, η ΟΜΟΝΟΙΑ αυξάνει τις πιθανότητες για να κατακτήσει, γιατί όχι, και τα δυο τρόπαια. Το πετοσφαιρικό τμήμα έχασε το πρωτάθλημα ενώ η κριτική έχει γίνει για το τι πήγε λάθος. Ωστόσο, η ομάδα μπορεί να πάρει τίτλο, αυτόν του κυπέλλου, όπου βρίσκεται στην προημιτελική φάση και έχει αποκτήσει προβάδισμα απέναντι στην ΑΕΚ, και οφείλουμε να στηρίξουμε τους πετοσφαιριστές που έφεραν τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα στον Σύλλογο.

Ας στηρίξουμε τα δυο τμήματα και με τα σωστά επαγγελματικά βήματα, που αγγίζουν όλα τα τμήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να τα κτίσουμε ξανά σε πιο στερεές βάσεις για να πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο.