Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πήρε αυτό που άξιζε!

Πήρε αυτό που άξιζε!

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ χτες βράδυ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, ειδικότερα στο πρώτο μέρος, και κατάφερε να φύγει με το διπλό από το γήπεδο του Αποέλ. Η ομάδα μας, μετά τη νίκη που πέτυχε με 4-6, έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου.

Το τριφύλλι είχε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος και βρέθηκε να προηγείται με 2-5 ενώ στην επανάληψη άντεξε την πίεση που άσκησε ο αιώνιος και κράτησε το υπέρ της προβάδισμα με το σκορ να κλείνει στο 4-6. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ψυχωμένη και απέδειξε ότι μπορεί να νικήσει τον κύριο ανταγωνιστή της, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και μάλιστα εκτός έδρας. Πραγματικά θα ήταν κρίμα με μια τέτοια εμφάνιση να μην ερχόταν το διπλό. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να χάνει την πρωτιά στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτή τη φορά όμως η ομάδα μας δεν το επέτρεψε στον αντίπαλο και πλέον έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να περάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά, το Αποέλ μπορεί να κάνει τη ζημιά γι’ αυτό θα χρειαστεί προσοχή, καλή απόδοση και ένα γεμάτο “Ελευθέρια” για να πάμε στον τελικό. Ας μην χαλάσουμε την μεγάλη προσπάθεια λίγο πριν το τέλος. Κεφάλια μέσα, δουλειά και ο κόσμος κοντά στην ομάδα.