Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Στο Λευκόθεο για το βήμα πρόκρισης

Στο Λευκόθεο για το βήμα πρόκρισης

 


Μονομαχία πρώτη ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ και Αποέλ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται απόψε (19:00, live @OmonoiaNews.com & Cytavision Sports 6) στο Λευκόθεο. Αμφότερες θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού σε μια εβδομάδα, όπου θα βγει το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη: Οι ημερομηνίες των τελικών του Πρωταθλήματος

Οι “πράσινοι” στη μια επίσκεψη τους φέτος στο συγκεκριμένο γήπεδο αν και προηγήθηκαν και έδειξαν πως μπορούν για τη νίκη, τελικά ηττήθηκαν και παράλληλα έχασαν την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά στο “πράσινο στρατόπεδο” πηγαίνουν ακόμη πιο δυνατά, έχοντας προετοιμαστεί όσο κατάλληλα γινόταν, για να πετύχουν το “διπλό”. Φυσικά δεν θα κριθούν όλα Λευκόθεο, αλλά στο “Ελευθερία” σε εφτά ημέρες, εκεί όπου θα παιχτεί η πρόκριση.

Αισιοδοξία υπάρχει, πίστης στις δυνατότητες του συνόλου ακόμη περισσότερη, με τους παίκτες του Κώστα Πολυβίου να καλούνται να δείξουν εντός του παρκέ τι θέλουν και να πάρουν το ζητούμενο. Ο 6ος παίκτης της ομάδας δεν έχει δικαίωμα παρουσίας σε ματς αυτό, αλλά την επόμενη εβδομάδα ο Πράσινος Λαός έχει υποχρέωση να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό να στηρίξει την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Θυμίζουμε πως το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών του Κυπέλλου είναι αυτό μεταξύ της ΑΜΕΚ και της ΑΕΚ. Επίσης, να πούμε πως ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ και Αποέλ είναι οι ομάδες που έφτασαν στην τελική φάση του Πρωταθλήματος, με τους αγώνες να έχουν προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.