Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Αυτή η ομάδα το αξίζει καθώς απέδειξε πως παίζει για τη φανέλα»

«Αυτή η ομάδα το αξίζει καθώς απέδειξε πως παίζει για τη φανέλα»

 


Πριν λίγες μέρες η φουτσαλική ομάδα σήκωσε τίτλο μετά από πέντε χρόνια, ενώ τώρα διεκδικεί ακόμη ένα τρόπαιο. Οι “πράσινοι” ρίχνονται στη μάχη για κατάκτηση του Πρωταθλήματος, μετά από το Κύπελλο, με τον Μάνο να στέλνει μήνυμα ενόψει των τελικών απέναντι στον “αιώνιο”. Πιο κάτω το ρεπορτάζ από την επίσημη ιστοσελίδα και οι δηλώσεις του παίκτη:

Μετά τη χαρά από κατάκτηση του κυπέλλου και την επίτευξη του ενός από τους δύο στόχους της χρονιάς, άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΡΑΤ επικεντρώνονται στην υλοποίηση και του άλλου στόχου που είχε τεθεί, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό το ότι οι «πράσινοι» επέστρεψαν στους τίτλους μετά από πέντε χρόνια και που οι κόποι των ποδοσφαιριστών επιβραβεύτηκαν, όμως η θέληση για επιστροφή στην κορυφή του Κυπριακού φούτσαλ, είναι ακόμη πιο μεγάλη.

Την ερχόμενη Πέμπτη αρχίζει η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος απέναντι στον Αποέλ, και το «τριφύλλι» θα επιδιώξει να ξεκινήσει με νίκη στην έδρα του αντιπάλου. Η πρωταθλήτρια ομάδα θα κριθεί στις τρεις νίκες, με την ομάδα μας να θέλει να αποδείξει πως φέτος είναι η καλύτερη και αξίζει το νταμπλ.

Δηλώσεις για την κατάκτηση του κυπέλλου και για την συνέχεια του πρωταθλήματος παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Μανώλης Μανώλη. «Ήταν μια δύσκολη πορεία, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Είχαμε αποκλείσει κατά σειρά, Ανόρθωση και Αποέλ και αν θέλαμε να έχουν αξία οι προκρίσεις μας, έπρεπε να τα καταφέρουμε και στον τελικό. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, το θέλαμε πάρα πολύ και είναι σημαντικό ότι επιστρέφουμε στους τίτλους, μετά από κάποια χρόνια» ήταν το αρχικό σχόλιο του ποδοσφαιριστή μας για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα τόνισε: «Η προσοχή μας είναι στραμμένη αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στο πώς θα καταφέρουμε να το κατακτήσουμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς εκτός από το κύπελλο, να επιστρέψουμε και στις κατακτήσεις πρωταθλήματος, γιατί η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στην κορυφή».

Για τον πρώτο αγώνα με τον Αποέλ σημείωσε: «Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου. Εμείς θα τα δώσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο Μανώλης Μανώλη θέλησε να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας στα εναπομείναντα παιχνίδια. Είναι σημαντική για εμάς η στήριξή τους και η παρουσία τους στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα το αξίζει καθώς απέδειξε πως παίζει για τη φανέλα».