Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Έπαιξαν και οι πέντε, δύο γκολ ο Κώτσιος

Έπαιξαν και οι πέντε, δύο γκολ ο Κώτσιος

 


Χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Εθνικής Φούτσαλ της Κύπρου με τη Βουλγαρία πήραν και οι πέντε “πράσινοι” που κλήθηκαν, με τους τέσσερις να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα και τον ένα να βρίσκει δύο φορές δίχτυα. Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

Η Εθνική Ανδρών Futsal στο σημερινό πρώτο διεθνές φιλικό παιχνίδι που έγινε στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία νίκησε τη Βουλγαρία με το επιβλητικό 7-2.

Τα τέρματα της Εθνικής μας πέτυχαν οι Νίκος Χατζηγεωργίου (8′, 20′), Κωνσταντίνος Ανδρέου (23′, 27′), Δημήτρης Λιοτατής (27′, 28′) και ο τερματοφύλακας Χρίστος Κωνσταντίνου. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα τέρματα τους στο 38′ και 39′.

Η Κύπρος παρουσιάστηκε καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε και για μεγαλύτερο σκορ. Οι διεθνείς μας με ψηλό βαθμό ετοιμότητας δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στη Βουλγαρία και σημείωσαν μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της Εθνικής μας.

Πρώτη παρουσία για τον Δημήτρη Λιοτατή με τη φανέλα της Εθνικής μας που συνοδεύτηκε με δύο τέρματα, δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για το διπλό φιλικό.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ο Χρήστος Κωνσταντίνου που αντικατέστησε τον Τάσο Σκαμπύλη λίγο πριν από το φινάλε, διαμόρφωσε το 7-2 με μακρινό σουτ.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού χρησιμοποίησε τους Σκαμπύλη, Χατζηγεωργίου, Κ. Ανδρέου, Μανώλη, Γ. Ιωάννου (αρχική πεντάδα), Κόκκινο, Λακούφη, Κουλουμπρή, Αλεξίου, Ομήρου, Λιοτατή, Σκαρπάρη, Κοντοδήμητρο, Χρ. Κωνσταντίνου.

Κύπρος – Βουλγαρία θα δώσουν και δεύτερο φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη 4 Απριλίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία.