Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ήρθε η ώρα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Ήρθε η ώρα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

 


Η μεγάλη ώρα έφτασε, απόψε διεξάγεται στο Κίτιον ο τελικός Κυπέλλου Φούτσαλ, με την ομάδα μας να κυνηγάει τον πρώτο της τίτλο της σεζόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ αντιμετωπίζει στις 19:00 (live @OmonoiaNews.com & Cytavision Sports 6) στη Λάρνακα την ΑΕΚ, που έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Παρά το δεδομένο αυτό, στο “τριφύλλι” γνωρίζουν πως εάν παίξουν όπως πρέπει, τότε θα μετατραπούν σε φαβορί για τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου.

Ασφαλώς, πάντοτε σε έναν τελικό δεν παίζει τίποτα άλλο ρόλο παρά η παρουσία σε αυτό το παιχνίδι και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν οι “πράσινοι”. Υποτίμηση σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει, αφού ο αντίπαλος μπορεί να μην βρίσκεται στα επίπεδα της ομάδας μας, αλλά παραμένει δυνατός. Στο Πρωτάθλημα το “τριφύλλι” εύκολα ή δύσκολα επικράτησε τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, αλλά τονίζουμε πως αυτό το ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ απέδειξε πως διαθέτει εξαιρετικό σύνολο, άλλωστε διεκδικεί και τον τίτλο του Πρωταθλήματος, όμως όλα παίζονται στο παρκέ με πέντε εναντίον πέντε. Απώλεια δυστυχώς θα είναι ο 6ος παίκτης, αφού τα οργανωμένα σύνολα λόγω της ταυτοποίησης θα τηρήσουν αποχή. Όσοι όμως δώσουν το παρών τους στη Δυτική κερκίδα του κλειστού αναμένεται να συμπαρασταθούν στους παίκτες με τις φωνές τους, έτσι στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι μαζί!

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ:
1ος Διαιτητής: ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2ος Διαιτητής: ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
3ος Διαιτητής: ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ
Χρονομέτρης: ΛΟΥΚΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ
Παρατηρητής: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ