Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Είναι δύσκολο να ανατραπούν τα δεδομένα, όμως εμείς είμαστε αποφασισμένοι…»

«Είναι δύσκολο να ανατραπούν τα δεδομένα, όμως εμείς είμαστε αποφασισμένοι…»

 


Στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μίλησε ο Γιάννος Ιωάννου, παίκτης της φουτσαλικής μας ομάδας, ενόψει του τρίτου τελικού Πρωταθλήματος απέναντι στο Αποέλ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού ο “αιώνιος” προηγείται στη σειρά των τελικών με 2-0 νίκες και χρειάζεται άλλη μια για να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά οι “πράσινοι” θα παλέψουν για το “διπλό”. Ο αγώνας στο Λευκόθεο θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 19:00 και το “τριφύλλι” θέλει πάση θυσία νίκη.

«Υπήρξε απογοήτευση μετά την δεύτερη ήττα, κυρίως με τον τρόπο που ήρθε. Είναι δύσκολο να ανατραπούν τα δεδομένα, όμως εμείς είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον αγώνα της Πέμπτης, στοχεύοντας στη νίκη», ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Ιωάννου.

Για τη φετινή αγωνιστική πορεία του «τριφυλλιού», ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Από τη στιγμή που φτάνεις στην τελική φάση του πρωταθλήματος και έχεις ήδη κατακτήσεις το κύπελλο, η χρονιά κατά τη άποψή μου είναι επιτυχημένη. Σίγουρα θα υπάρξει απογοήτευση αν χάσουμε το πρωτάθλημα, επειδή πιστεύουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα φέτος, όμως είναι πολύ σημαντικό που αυτή η ομάδα δείχνει σταθερότητα, αν αναλογιστούμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, φτάσαμε συνολικά σε τέσσερεις τελικούς».