Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας φούτσαλ ο Κώστας Χριστοδούλου

Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας φούτσαλ ο Κώστας Χριστοδούλου

 


Βρέθηκε, όπως φαίνεται, ο αντικαταστάτης του Κώστα Πολυβίου στον πάγκο της φουτσαλικής ομάδας και αυτός μάλιστα θα είναι ένας πρώην συμπαίκτης του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο λόγος για τον Κώστα Χριστοδούλου, που έπαιξε με το τριφύλλι στο στήθος την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, όπως και ο πρώην πλέον προπονητής των “πράσινων”. Τις δύο προηγούμενες σεζόν ήταν στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ μια χρονιά νωρίτερα ξεκίνησε την καριέρα από τον Εθνικό Λατσιών.

Τον Ιούλιο του 2014 ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και έπαιξε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όπου αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Στο “τριφύλλι” μάλιστα είχαν μείνει ευχαριστημένοι με την παρουσία του και εάν δεν σταματούσε την καριέρα του θα τον ήθελαν να συνεχίσει στην ομάδα.

Προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε μεγάλες δυνάμεις (παλαιότερα) στο χώρο του αθλήματος, τον Παρνασσό, τον Αραράτ και το GC School. Ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας, στην οποία διετέλεσε και αρχηγός.

Η προπονητική του καριέρα όπως είπαμε ξεκίνησε στον Εθνικό Λατσιών, που πραγματοποίησε μια αξιόλογη πορεία στο Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Ο Κώστας Χριστοδούλου την επόμενη σεζόν ανέλαβε την ΑΕΚ Λάρνακας, η πορεία της οποίας σε Πρωτάθλημα (προημιτελικά play-off) και Κύπελλο (ημιτελική φάση) σταμάτησε από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τη σεζόν που πέρασε οδήγησε την ΑΕΚ μέχρι τα ημιτελικά της β’ φάσης του Πρωταθλήματος, όπως επίσης και στον τελικό του Κυπέλλου. Σε αυτόν βρήκε μπροστά του την ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τον πρώτου του τίτλο ως προπονητής. Ήταν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του στον πάγκο της Λαρνακιώτικης ομάδας, που ανακοίνωσε σήμερα (11/6) το τέλος της συνεργασίας τους, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Ανακοίνωση ακόμη δεν βγήκε, όμως είναι θέμα χρόνου! Ο Κώστας συναντήθηκε με άτομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και φαίνεται να υπάρχει συναντίληψη απόψεων. Από την ομάδα μας λένε πως θα έχουν άλλη μια συνάντηση και θα βγει οριστική απόφαση.