Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νέο τεχνικό επιτελείο και διατήρηση βασικού κορμού

Νέο τεχνικό επιτελείο και διατήρηση βασικού κορμού

 


Το τμήμα φούτσαλ του συλλόγου ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης για τις εξελίξεις στον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Διαβάστε από ποιους αποτελείται το νέο τεχνικό επιτελείο, ποιοι παίκτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα και γενικά ότι αφορά τη φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, που διατηρεί το βασικό κορμό της. Αναλυτικά:

Το τμήμα FUTSAL της ομάδας μας, ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Χριστοδούλου, ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της ΑΕΚ Λάρνακας. Μαζί με το νέο προπονητή θα έρθουν και οι άμεσα συνεργάτες του Χρύσανθος Ζαμπάς (αναλυτής) και Άγγελος Σακκάς (οργάνωση αγωνιστικών θεμάτων), οι οποίοι μαζί με τον ήδη υφιστάμενο Σύλβιο Μούλερ (προπονητή τερματοφυλάκων) θα απαρτίζουν το προπονητικό τιμ τη νέα χρονιά.

Προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης.

Η ομάδα μας επίσης, είναι στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους αρχηγούς Τάσο Σκαμπύλη (Τερματοφύλακα), Μανώλη Μανώλη και Κωνσταντίνο Ανδρέου, όπως επίσης και με τους φουτσαλιστές Κυριάκο Στυλιανού (Τερματοφύλακα), Γιάννη Ιωάννου, Χρίστο Στυλιανού, Βαρνάβα Κοντοδήμητρο, Ανδρέα Σάββα και Cesar Pereira.

Στην Α’ ομάδα ανεβαίνουν από U21 οι Μάμας Λοΐζου και Τάχα Ελ Κέμπε (ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος νέος την περσινή περίοδο), ενώ θα ενισχυθεί και με τον Μόχα Ελ Κέμπε (αδελφός του Τάχα) ο οποίος την περσινή περίοδο βρισκόταν στο Αποέλ.
Τέλος, η ομάδα μας έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με δύο Βραζιλιάνους φουτσαλίστες (έχουν ήδη σταλεί τα συμβόλαια για υπογραφές) και εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν.

Την εφορεία του τμήματος απαρτίζουν οι Λάμπρος Χρίστου (αρχηγός τμήματος), Άκης Χριστοδούλου, Χριστόδουλος Πέτσας και Κώστας Νικολάου.

Διαβάστε ακόμη: Δοκιμαστικά για στελέχωση της φουτσαλικής ομάδας U19