Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Συνεχίζει ο αρχηγός

Συνεχίζει ο αρχηγός

 


Σε εξέλιξη ο προγραμματισμός  της φουτσαλικής ομάδας του συλλόγου, με στόχο η ΟΜΟΝΟΙΑ τη νέα χρονιά να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει διατήρηση του βασικού κορμού των Κυπρίων παικτών, όπως επίσης και ποιοτική ενίσχυση στις θέσεις που χρειάζονται. Ανακοινώσεις ακόμη δεν έχουν βγει, όμως αναμένονται σύντομα, τόσο για το νέο τεχνικό επιτελείο, αλλά και τις ανανεώσεις και προσθήκες στο ρόστερ.

Το πιο σημαντικό κομμάτι, κατά την άποψη μας, είναι η παραμονή των τριών αρχηγών. Οι Κωνσταντίνος Ανδρέου, Μανώλης Μανώλη και Τάσος Σκαμπύλης αποτελούν σημείο αναφοράς στην ομάδα, έχοντας σηκώσει μαζί το Κύπελλο πριν λίγους μήνες. Ο πρώτος είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, ρίχνοντας άκυρο σε άλλες προτάσεις. Γέννημα θρέμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Κώτσιος και η επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος γίνεται πράξη.

Η πιο κάτω εικόνα από τις 12 Απριλίου όταν η ομάδα μας κατέκτησε το Κύπελλο. Ευχή όλων μας οι τρεις “πράσινοι” να σηκώσουν και το Σούπερ Καπ την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 απέναντι στο Αποέλ.