Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Χαστούκι… αφύπνισης!

Χαστούκι… αφύπνισης!


Δυο αγώνες έχει δώσει μέχρι στιγμής το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και οι δυο απέναντι στο Αποέλ. Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη την προηγούμενη βδομάδα και αφορούσε το Σούπερ Καπ, εκεί όπου η ομάδα μας διέσυρε τον αιώνιο με 5-0. Χτες, ήταν  πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον αιώνιο να παίρνει τη νίκη με 7-5 και το τριφύλλι να μπαίνει με το… αριστερό στο νέο μαραθώνιο.

Χαστούκι αφύπνισης θα ονομάζαμε τη χτεσινή ήττα, για να υπενθυμίσει στους εαυτούς μας ότι το φετινό πρωτάθλημα δε θα είναι καθόλου εύκολο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έμοιαζε στην αρχή του χτεσινού ματς να είχε μείνει στον αγώνα του Σούπερ Καπ. Έκανε αρκετά λάθη, που δε μας έχει συνηθίσει, και το Αποέλ τα εκμεταλλεύτηκε.

Προς το τέλος του αγώνα ήρθε η αντίδραση, η οποία μάζεψε τη διαφορά, γεγονός που είναι σημαντικό για τη συνέχεια για δυο λόγους. Η ομάδα έδειξε αντίδραση, αν και αργοπορημένα, ενώ η διαφορά τερμάτων θα παίξει το δικό της ρόλο σε περίπτωση ισοβαθμίας των 2.

Μικρό το κακό λοιπόν, κεφάλια μέσα και σκληρή δουλειά. Θέλουμε το τμήμα να πρωταγωνιστεί και να φέρνει τίτλους στην ομάδα, όπως μας έχει συνηθίσει!