Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Γ. Ιωάννου: «Όταν λέγεσαι ΟΜΟΝΟΙΑ, οι στόχοι είναι πάντα το πρωτάθλημα και...

Γ. Ιωάννου: «Όταν λέγεσαι ΟΜΟΝΟΙΑ, οι στόχοι είναι πάντα το πρωτάθλημα και το κύπελλο»


Δηλώσεις στην σελίδα μας παραχώρησε ένας εκ των πρωταγωνιστών του Σούπερ Καπ μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Αποέλ, Γιάννος Ιωάννου. Ο φουτσαλιστής της ομάδας μας σκόραρε τα πρώτα 3 γκολ στην επιβλητική νίκη με 5-0 απέναντι στον «αιώνιο» και βοήθησε τα μέγιστα για να βαφτεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς «πράσινος». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος αλλά και στους στόχους της φετινής χρονιάς. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι και τη δική του παρουσία: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δείξαμε ότι θέλαμε πολύ αυτόν τον τίτλο, λόγω αντιπάλου αλλά και για να μπούμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη φετινή χρονιά. Ευτυχώς για μας όλα πήγαν καλά και κατακτήσαμε το τρόπαιο. Το παιχνίδι ήταν ένα κλασικό ντέρμπι μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Αποέλ, ξεκινήσαμε καλά και μπήκαμε μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια ο αντίπαλος, όπως ήταν φυσιολογικό, πίεσε αλλά ο τερματοφύλακας μας, Τάσος Σκαμπύλης ήταν σε εξαιρετική μέρα και κράτησε το μηδέν. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τα κενά και καθαρίσαμε τον αγώνα. Όσο αφορά τα γκολ μου, είμαι πολύ χαρούμενος αλλά πρώτιστος στόχος είναι η ομάδα να κερδίζει, πράγμα το οποίο πετύχαμε».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Όπως είδαμε και στο παιχνίδι με το Αποέλ, η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά που έγινε στην προετοιμασία. Σίγουρα η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται, μέχρι να φτάσουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας».

Για το ρόστερ, τον νέο προπονητή και τη φιλοσοφία του: «Η ομάδα έχασε κάποιες καλές μονάδες, ωστόσο αναπληρώθηκαν και όπως φάνηκε στο γήπεδο, η ποιότητα βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα. Όταν έρχεται ένας καινούργιος προπονητής, φέρνει μαζί του και μια νέα φιλοσοφία. Ο προπονητής μας, έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα και κάποια νέα στοιχεία, τα οποία πιστεύω θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια».

Για τους στόχους της χρονιάς: «Όταν λέγεσαι ΟΜΟΝΟΙΑ, κουβαλάς μια πίεση λόγω ονόματος. Οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι και δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Για τον τραυματισμό του: «Δυστυχώς οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Για μένα ήρθε πολύ νωρίς αλλά θα παλέψω για να είμαι έτοιμος όσο το συντομότερο γίνεται, βοηθώντας ξανά την ομάδα». 

Διαβάστε επίσης:

– Τα γκολ της «πεντάρας» απέναντι στο Αποέλ

– Η μίνι ρεβάνς, το ρόστερ και η πρώτη… γεύση!