Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Για το 5ο Κύπελλο στην ιστορία της

Για το 5ο Κύπελλο στην ιστορία της


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει απόψε (19:00 live @OmonoiaNews.com & Cytavision Sports 5) το Αποέλ στον τελικό του Κυπέλλου Φούτσαλ. Ο στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση του τροπαίου που θα είναι το 5ο στην ιστορία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης – Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου του «αιώνιου» τελικού

Το τμήμα της Φούτσαλ έθεσε από την αρχή της χρονιάς ως στόχο το νταμπλ και σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει το ένα από τα δύο τρόπαια που διεκδικεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάστηκε σοβαρή και όπως έπρεπε στους ημιτελικούς απέναντι στην Ανόρθωση και θα δώσει το παρών της στο σημερινό τελικό κόντρα στο Αποέλ. Οι φουτσαλιστές καλούνται να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι, με καθαρό μυαλό και πάθος και να πάρουν το τρόπαιο.

Το παιχνίδι ασφαλώς και δεν είναι εύκολο καθώς μιλάμε για τελικό Κυπέλλου. Ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες στο Φούτσαλ τα τελευταία χρόνια. Ο «αιώνιος» έχει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αποτυχία και όσοι κληθούν να αγωνιστούν, χρειάζεται να τα δώσουν όλα.

Άλλη μια κατάκτηση τροπαίου θα είναι ακόμη ένα βήμα μπροστά για το τμήμα Φούτσαλ στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όπου όλοι δουλεύουν σκληρά για να συνεχίστει η ανοδική πορεία.

Διαβάστε επίσης – Η παρουσία του OmonoiaNews στην προπόνηση της ομάδας φούτσαλ