Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Για το πρώτο βήμα προς τον τίτλο

Για το πρώτο βήμα προς τον τίτλο


Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενείται απόψε στο «Λευκόθεο» από το Αποέλ, για τον πρώτο τελικό του Πρωταθλήματος φούτσαλ. Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν τη νίκη για να κάνουν το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Μια εβδομάδα μετά από την κατάκτηση του κυπέλλου, η ομάδα μας αντιμετωπίζει και πάλι το Αποέλ, αυτή τη φορά στην έναρξη της σειράς των τελικών του Πρωταθλήματος. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν να να πάρουν και αυτόν τον τίτλο, που αποτελεί τον μεγάλο στόχο από την αρχή της χρονιάς. Τα δεδομένα του παιχνιδιού θα είναι διαφορετικά, καθώς πρόκειται για διαφορετική διοργάνωση και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του αντιπάλου. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι φουτσαλιστές μας πρέπει να παρουσιάσουν το ίδιο πάθος και τσαμπουκά που έδειξαν στον τελικό της περασμένης εβδομάδας και έτσι να πάρουν τη νίκη για το 1-0 στη σειρά.

Ο αποψινός πρώτος τελικός ανάμεσα σε Αποέλ και ΟΜΟΝΟΙΑ στο «Λευκόθεο» θα αρχίσει στις 19:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Cytavision Sports 5 και ζωντανή ενημέρωση μέσα από τη σελίδα μας.