Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κενό… και δουλειά

Κενό… και δουλειά


Πέμπτη σήμερα και είναι η μέρα της εβδομάδας που ασχολούμαστε έντονα με το τμήμα του φούτσαλ. Αυτήν τη φορά όμως, υπάρχει κενό λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας και έτσι ο δεύτερος τελικός με το Αποέλ θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Μετά τη μεγάλη νίκη στο «Λευκόθεο» η ομάδα μας συνεχίζει τη δουλειά με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες στο αγώνα του «Ελευθερία».

Θυμηθείτε εδώ πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τη νίκη

Η ομάδα μας έκανε το break στην έδρα του αντιπάλου και πήρε μια τεράστια νίκη, η οποία στο τέλος μπορεί να παίξει σημαντικότατο ρόλο την κατάκτηση του τίτλου. Οι φουτσαλιστές με πάθος και τσαμπουκά έφυγαν με το διπλό από το «Λευκόθεο» και προηγούνται πλέον στη σειρά. Χρειάζεται τώρα να παρουσιάσουν το ίδιο καλό πρόσωπο και στο δεύτερο τελικό και εκμεταλλευόμενοι την έδρα να πάρουν τη δεύτερη νίκη, κάνοντας παράλληλα ένα αποφασιστικότατο βήμα.

Καθώς για σήμερα υπάρχει κενό και το παιχνίδι είναι για την ερχόμενη εβδομάδα, οι «πράσινοι» θα ξεκουραστούν για λίγο και ακολούθως μετά το Πάσχα θα πιάσουν και πάλι δουλειά στις προπονήσεις, ούτως ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για το μεγάλο παιχνίδι.