Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος!

Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει απόψε το Αποέλ στον 3ο τελικό του Πρωταθλήματος Φούτσαλ και με νίκη κατακτάει τον τίτλο. Η σειρά βρίσκεται στο 2-0 υπέρ των «πρασίνων» και έτσι υπολείπεται άλλη μια νίκη για να στεφθούν Πρωταθλητές.

Το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο καθώς το Αποέλ θα επιδιώξει μέσα στην έδρα του να κερδίσει και να κρατηθεί ζωντανό στο κυνήγι του τίτλου. Ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα από τις δύο και το έχει δείξει στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Οι φουτσαλιστές καλούνται να παρουσιάσουν το ίδιο καλό πρόσωπο, όπως καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και με μπόλικο πάθος και τσαμπουκά να πάρουν την πολυπόθητη τρίτη νίκη και έτσι να επιστρέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο θρόνο του κυπριακού φούτσαλ

*Με ενδεχόμενη νίκη του Αποέλ οδηγούμαστε σε τέταρτο παιχνίδι στο «Ελευθερία» την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ όπως είπαμε πιο πάνω, εφόσον νικήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στέφεται Πρωταθλήτρια.

Ο τρίτος τελικός ανάμεσα σε Αποέλ και ΟΜΟΝΟΙΑ θα διεξαχθεί απόψε στο «Λευκόθεο» και θα αρχίσει στις 19:00. Τηλεοπτική μετάδοση από το Cytavision Sports 6 και ζωντανή ενημέρωση μέσα από τη σελίδα μας.